Pentru el

#parfumuri #vara # parfumuri barbati #ingrijire personala

Vara 2011: Parfumuri barbati. Cele mai varatice arome pentru EL

Parfumurile de vara sunt create special de parfumieri pentru sezonul cald, cand aromele sunt percepute diferit din cauza temperaturilor si umiditatii ridicate. Afla cu ce arome poti atrage atentia frumoaselor in bikini in aceasta vara.

Diferite de aromele pe care le preferi in restul anului, parfumurile de vara te pot ajuta sa te exprimi olfactiv si sa capeti increderea in sine necesara pentru o aventura torida de vara.

Afla care sunt cele mai trendy parfumuri barbatesti ale verii 2011.

 

 

Calvin Klein Eternity for Men Summer
 

Asemenea brizei estivale, editia de vara a Eternity for Men de la Calvin Klein iti aduce un aer proaspat si atragator .

Combinatia de elemente citrice, menta si condiandru aduce aminte de briza oceanica, iar notele principale de anason, lemn de cedru si patchouli completeaza acest parfum recomandat barbatilor activi pe timpul verii.

 

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme
 

Versiunea de vara a clasicului Aqua Di Gio este parfumul perfect pentru barbatii care viseaza la o vacanta intr-un paradis tropical.

Soarele si briza marii sunt capturate in versiunea de vara a Acqua di Gio. Aromat si lemnos, parfumul creat de Giorgio Armani aduce vara pe pielea ta cu o aura de tonuri marine, fructe, plante aromatice si tonuri lemnoase.

Foto: www.247trends.com


Calvin Klein CK One Summer
 

Parfumul unisex de la Calvin Klein aduce in versiunea de vara un miros proaspat, curat si nepretentios.

Aroma de pepene galben se imbina cu tonurile de citrice versi si mirosul picant al florilor de verbena .

Prospetimea lui CK One Summer primeste si o nota rafinata datorata tonurilor de muschi de stejar, lemn de cedru, musc si piersica.

 

Guerlain Homme
 

Inspirat de cocktailul Mojito, Guerlain Homme este un parfum pentru barbatii sofisticati dar relaxati in sezonul estival.

Notele florale proaspetese se imbina cu o atingere de citrice pentru tonul initial al lui Guerlain Homme.

Experienta olfactiva este completata de acorduri lemnoase subtile, iar efectul final este demn de un barbat care este obisnuit cu luxul, dar evita sa epateze.

Foto: www.247trends.com


Armani Code for Men
 

Editia limitata pentru vara 2011 a Armani Code este la fel de discreta ca cea de anul trecut.

Un parfum care prefera sa se piarda discret decat sa-i agresez pe cei din jurul tau, Armani Code pentru vara 2011 contine note de bergamota , grapefruit, lamaie, neroli si frunze de maslin.

Notele acvatice ale parfumului se amesteca elegant cu aromele de trandafir, tarhon, muschi, lemn de cedru, chihlimbar si lemn de gaiac.

 

Donna Karan DKNY Men Summer 2011
 

Lansat intr-o editie limitata, parfumul DKNY Men creeaza un contrast indraznet intre notele proaspete si tonurile lemnoase.

Aromele dezvaluite de acest parfum recomandat barbatilor energici includ piper alb, ghimbir, zeama de lamaie verde, rodii, ceai oolong, geranium, suc de morcovi, iarba de vetiver, muschi de stejar, radacina de orris si ambra cenusie.

Foto: www.nstperfume.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului