Pentru el

#incaltaminte sportiva #skate shoes # echipamente sportive

Un exercitiu ciudat de imaginatie

Sa ne imaginam pentru un moment scenariul urmator: modul in care ar privi un filozof un tanar care se afla in mijlocul dificilului proces de alegere al unei perechi de tenisi de barbati. Mai departe relateaza chiar acest eminent personaj.

Care e perechea ta preferata de tenisi? Asta e intrebarea existentiala la care era supus in momentul de fata si careia tanarul parea ca nu era in stare sa-i raspunda. Dar de ce i se parea asa de dificil sa vina cu un raspuns?

„Hai frate, alege te rog, asta e un shoes shop, nu e o banca in care nu stii ce plan de finantare sa alegi si pentru care trebuie sa deslusesti scrisul mic din subsolul contractului”, il indemna vanzatorul.

Inca o data, nimic. Niciun raspuns. Medicii l-ar fi catalogat drept catatonic sau ca nu raspunde stimulilor exteriori. Dar sa nu exageram. Stim si noi prin ce treci cand esti pus in fata unei alegeri in ceea ce priveste subiectul tau preferat. Si eu stiu prea bine, ca subiectul lui preferat era skateboarding-ul si tot ceea ce tinea de el. Nu vroia doar sa se dea pe placa. Vroia sa o faca bine. Dorea mai presus de toate sa arate bine in timp ce o facea. A inteles atunci ca trebuie sa fie atent la ce poarta, la stilul pe care il abordeaza. Acum isi cladea identitatea. Era un skateboarder. Si nimeni nu putea spune altceva despre el.

Acum, inteleg ce spunea proful meu de filozofie de fiecare data cand mergea la biblioteca. Spunea ca sunt asa de multe carti si asa de putin timp in care poti sa le citesti. Ma gandeam atunci: „Frate, ce conteaza? Sunt doar carti”.

Pentru iubitorii de carti, ele reprezinta o lume in care poti intra, pe care o poti explora si descoperi, si tocmai de acest lucru se loveste si subiectul studiului nostru. Skaterul tanar pus in fata unei decizii tot atat de grele ca alegerea unei carti, sau ca sa dam un exemplu pe care il intelege toata lumea, pizza pe care o vei comanda cand stii ca iti plac toate varietatile, dar nu ai bani de mai mult de una.

Desi echipa de la skate shop a incercat tot posibilul, procesul de alegere pentru el nu a putut fi resuscitat, asa ca a cumparat o pereche de tenisi de fete: „Sunt pentru prietena mea”, a explicat el.

„Ne vedem maine, ma decid pana atunci, sigur ii voi visa la noapte.” Ne-am linistit, macar nu a innebunit sa ii incalte.

Skate shoes care te fac sa ii visezi noaptea? La www.benjamin.ro avem cate modele vrei. Tu vei putea alege?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului