Pentru el

#slab #slabi #barbati #barbat #moda #trucuri vestimentare

Trucuri vestimentare pentru barbati slabi

Din pacate nu toti ne nastem cu un corp perfect. Sunt persoane nemultumite de faptul ca au prea multe kilograme in minus si ca nu au un aspect atragator. Daca si tu te incadrezi in categoria celor „piele si os”, exista insa cateva trucuri vestimentare sigure care te pot ajuta sa compensezi minusurile fizice.

Achizitioneaza sacouri cu umeri ingusti

Pentru a crea impresia ca partea de sus a corpului tau este mai mare, poarta sacouri cu umeri mici. Cu toate ca, teoretic, ai impresia ca umerii cu cat sunt mai mari cu atat mai bine, este de fapt invers: umerii sacoului mai putin evidenti iti scot pieptul in fata, pe cand cei cu umerii mai proeminenti te vor face sa arati ca un copil in haina unui adult.

Evita hainele stramte

Un sfat foarte important si de luat in seama este evitarea hainelor mulate, cu precadere tricourile fara maneca. Imbraca insa tricouri cu maneca scurta , care ascund oasele umerilor si lasa doar o parte din brat la vedere. Acelasi lucru este valabil si in cazul pantalonilor, care trebuie sa arate ca sunt confortabili.

Poarta jachete cu o lungime perfecta

Cand vine vorba de jacheta, asigura-te ca acesta este lunga cat sa ajunga pana la marginea superioara a sezutului. Nu este indicat sa fie nici mai lunga, nici mai scurta pentru ca nu face decat sa evidentieze faptul ca esti slab.

Totodata, jachetele sunt recomandate barbatilor slabi pentru ca ii face sa para mai solizi.

Pantaloni cu buzunare

Pantalonii pe care ii porti trebuie sa aiba cute clasice in partea din fata. De asemenea, buzunarele si pliurile pot avea un volum putin mai mare pentru a crea impresia de picior mai gros. Este indicat sa-ti alegi o pereche de pantaloni cu buzunare in spate, pentru ca aceastea iti vor arata fundul bombat.

Opteaza pentru pantaloni cu imprimeuri , eventual carouri – acestea dau impresia de volum.

Evita pantalonii evazati si cei cu dungi verticale – acestia nu fac decat sa te faca sa pari mai inalt si, in concluzie, mai slab.

Alege materiale voluminoase

Alegerea materialelor volumioase pentru imbracaminte este un sfat important ce trebuie lua in seama daca esti slab. Spre exemplu , pantalonii din stofa groasa vor da impresia ca ai picioare ceva mai bine facute. De asemenea, pantalonii raiati sunt un obiect vestimentar indicat persoanelor silfide, datorita modelului volumetric si materialului gros folosit (catifea, bumbac, velur etc).

Pe timpul iernii poti purta o jacheta sau un mantou din lana, asa cum se purta pe vremuri, cu atat mai mult cu cat moda aduce in actualitate stiluri mai vechi.

Asadar, alege hainele din materiale groase care creeaza impresia de volum pe toata suprafata acoperita si te vor face sa arati mai solid.

Evita gulerele in V

Bluzele cu guler in V creaza o iluzie de alungire si subtiere incredibila. Mai bine alege bluze care sa vina pe gat (cu guler). Acestea vor da impresia de volum in zona pieptului.

Culorile

Evita sa porti culori inchise si, mai ales, evita cat poti de mult culoarea neagra. Daca este musai sa porti costum, indreapta-te catre gri petrol, bleomarin sau maron.

In rest, poarta culori deschise precum alb, bleo, verde, crem, gri deschis etc.

Pentru a crea iluzia de volum, achizitioneaza-ti cateva camasi cu inflorituri (mai ales vara), cu imprimeuri sau dungi orizontale.

Apeleaza la croitorie

Daca nu iti gasesti haine pe marimea ta, nu ezita in a le modifica la un croitor. Acesta iti va lua masurile exacte si va stii ce modificari sa faca pentru a te avantaja. Mai mult decat atat, avantajul de a merge la croitor este ca poti alege tu materialul si modelul pe care ti-l doresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare