Pentru el

#barbati #stil masculin #vestimentatie barbati

Topul celor mai bine si mai prost imbracati barbati ai lunii ianurie

Daca pana acum femeile erau sursa de inspiratie a majoritatii topurilor de frumusete, eleganta sau alte asemenea criterii, iata ca barbatii nu sunt nici ei straini de clasamentele celor mai bine imbracati oameni ai Planetei. In ultimul timp, tot mai multe topuri vizeaza sexul masculin.

Bineinteles, vedetele sunt protagonistii principali ai acestor ierarhii. Actori de renume au incantat si au fost criticati sau apreciati la ultima editie a premiilor Globurile de Aur. Editorii askmen.com au fost cu ochii pe celebritati si au realizat un top al celor mai bine sau prost imbracati barbati ai lunii ianuarie.


Cel mai bine imbracati barbati in ianuarie

Robert Pattison

Robert Pattison a fost unul dintre fericitii care au primit laude pentru tinuta aleasa la eveniment. Actorul a purtat la Globurile de Aur un costum negru, simplu, dar care a avut un mare efect. Nu trebuie sa porti un costum pompos, cu diverse modele sau culori neobisnuite, pentru a te face remarcat. Un simplu costum negru, cu o croiala fina si o camasa alba te pot scoate in evidenta. De asemenea, o tunsoare proaspata te poate avantaja.



James Van Der Beek

Actorul James Van Der Beek a primit si el aprecieri din partea criticilor. Charismaticul Van Der Beek a ales sa imbrace la ceremonia Globurilor de Aur un costum gri, cu revere de satin si a optat pentru un papion. Intreaga sa tinuta emana aerul anilor 70.


Cel mai prost imbracati in ianuarie

Desi nu trebuie sa faca eforturi extraordinare pentru a reusi sa impresioneze cu tinuta lor, cativa actori si-au ales prost vestimentatia, fiind aspru sanctionati de designeri.

Mark Salling

Mark Salling este unul dintre acestia. Vedeta a ales un costum negru, insa chiar detaliul cu care el a crezut ca va face impresie l-a dezavantajat. Mark a invadat covorul rosu cu luciul costumului sau, insa stralucirea sa nu i-a impresionat deloc pe critici, care au catalogat-o drept vulgara.



Mehcad Brooks

Brooks nu a avut scapari foarte mari in privinta vestimentatiei, fiind taxat dur la capitolul prestantei. Actorul a uitat de papion si in mai toate fotografiile a fost surprins cu el stramb. De aceea, designerii atrag atentia asupra detaliilor, care conteaza deseori mai mult decat tinuta in sine.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare