Pentru el

#tendinte toamna iarna 2011-2012 #stil #geci #stil masculin #haine barbati #geci barbati

Top haine de iarna in tendinte pentru barbati

Cum iarna incepe din ce in ce mai mult sa-si intre in drepturi, paltonul de toamna a devenit insuficient in fata temperaturilor scazute si a vantului rece. Prin urmare, a sosit momentul sa apelezi la indispensabila geaca groasa pentru anotimpul frigului. Iata care sunt hainele de iarna in tendinte pentru barbati in sezonul actual.

Fie ca esti stilului sport sau rareori renunti la hainele elegante atunci cand iesi din casa, preferintele designerilor se indreapta catre ambele stiluri.

Haina midi din lana

Un numar mare de creatori de moda s-au inspirat din curentul minimalist pentru colectiile sezonului rece de anul acesta, punand accentul pe hainele drepte midi (pana la genunchi), purtate cu pantaloni militaresti aproape mulati pe picior. Alege si tu un astfel de model din lana, pe care il poti purta cu blugi negri sau pantaloni "Oxford".

Geaca sport-eleganta

O combinatie bizara intre croiala uniformei marinaresti si lejeritatea unei geci sport din fas - aceasta este propunerea brandului francez Moncler. Poart-o cu denim inchis la culoare, ghete pana la glezne, camasa eleganta si cravata. Este un mix de casual-elegant interesant si in voga.

Jacheta utilitara

Jacheta utilitara ramane o tendinta puternica in moda masculina sezonul acesta. Este confortabila si adauga o nota barbateasca oricarei tinute. Aplicatiile din blana sunt si ele la mare cautare in prezent, astfel ca poti opta cu incredere pentru un model cu gluga si blana detasabila. O poti purta cu blugi si pulovere tricotate.

Jacheta neagra din piele

Jacheta neagra din piele se numara printre acele piese de baza pe care orice barbat trebuie sa le includa in garderoba. Un model clasic, cu fermoar si inchidere cu capse in zona gatului nu va iesi niciodata din actualitate.

Desi pielea te tine departe de umezeala, o captuseala din blana devine necesara atunci cand conditiile meteo incep sa ia o turnura descendenta. Poart-o cu pulovere groase, blugi, camasi elegante sau pantaloni din stofa: jacheta din piele merge perfect in orice combinatie.

Foto: askmen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare