Pentru el

#ghete barbatesti #ghete #stil masculin

Tipuri de ghete barbatesti pe care orice barbat ar trebui sa le aiba in sifonierul sau

Toamna sau iarna, chiar si primavara, in zilele mai friguroase, ghetele barbatesti pot fi alegerea perfecta. Din piele naturala, cu un design deosebit si o croiala excelenta, ghetele barbatesti iti vor tine de cald, se intretin usor, rezista foarte bine la purtare si la uzura, e foarte usor sa le cumperi de oriunde doresti.

In plus, deplasarea pe distante mai mari va fi mai simpla daca ai ghete pentru barbati din piele naturala, nu vei simti frigul de afara, se potrivesc perfect cu aproape orice tip de tinute de iarna si miscarile piciorului vor fi unele naturale de fiecare data.

Ghetele barbatesti difera de cele de dama prin forma lor, care e ceva mai mare, prin design, care e tipic barbatesc, dar si prin cromatica, se prefera culorile simple, fara combinatii de nuante sau accesorii care ies in evidenta. Se pune accent pe partea practica, a fi la moda nu e chiar atat de important pentru multi barbati, ei cauta doar o incaltaminte care sa le permita sa se deplaseze oriunde doresc fara nici cel mai mic disconfort. O pereche de ghete pentru barbati din piele naturala ar fi o alegere fireasca indiferent ca mergi la un eveniment de gala sau ca iesi la o intalnire cu prietenii.

La o simpla privire aruncata prin sifonier sau prin locul unde iti tii incaltamintea pentru anotimpuri mai friguroase s-ar putea sa constati ca nu ai tot ce iti trebuie ca sa faci o impresie buna la fiecare iesire. Nu te teme, avem o lista de ghete de barbati din piele ieftine sau mai scumpe pe care le poti incerca si le poti adauga colectiei tale de incaltaminte pentru zilele friguroase. Multe dintre modelele despre care iti vom vorbi sunt disponibile si in magazinul on-line https://epantofaria.ro/, un magazin care comercializeaza doar incaltaminte din piele naturala 100%.

Ghete de lux pentru drumetiile la munte

Nu prea te gandesti la lux cand urci pe munte, dar cu toate astea creatorii de incaltaminte pentru barbati au vazut un potential urias in aceasta combinatie de lux si de util, practic. Ghetele barbatesti din piele care se incadreaza in conceptul modern de „lux oriunde” si „eleganta in orice context” vor atrage atentia cu siguranta, te ajuta sa fii mereu in siguranta si sa rezisti temperaturilor de la munte, iti asigura glezna si miscarile piciorului sunt perfecte de fiecare data. O pereche de ghete de lux pentru drumetii, catarari vor merge de minune cu niste blugi, cu niste tonuri neutre si un pulover sau o bluza ceva mai groasa, cu o haina de iarna.

Ghetele barbatesti din piele naturala de culoare neagra

Daca vrei sa fii la moda mereu si sa nu iti faci griji in privinta incaltamintei alegi ghetele negre, cu un lac suficient de puternic si de bine aplicat pentru o rezistenta mare la uzura. Cu forme rotunjite si cu o talpa mai groasa putin decat cea obisnuita, aceste ghete din piele pentru barbati vor fi perfecte atat pentru intalniri sau evenimente speciale din viata ta, cat si pentru niste petreceri unde trebuie sa arati bine, cat mai bine. Ghetele negre se vor pastra in trend, au cautare indiferent de sezonul in care le porti, stilurile casual si smart-casual vor fi mai bine definite in momentul in care ai astfel de ghete.

Ghete barbatesti din piele naturala Desert

Au o culoare mai deschisa, au sireturi si sunt la mare cautare mai ales cand vine iarna. Ghetele Desert te ajuta sa te deplasezi pe orice vreme, au talpa suficient de groasa ca sa reziste la uzura si sunt la moda, elegante si usor de purtat. Cu ghetele Desert vei atrage atentia si te vei bucura de o pereche de incaltaminte foarte usor de intretinut, cusaturile care sunt la vedere nu fac decat sa aduca un plus de eleganta si de rafinament celui care le poarta. Inalte, numai bune pentru drumuri lungi sau chiar plimbari la munte, ghetele Desert trebuie sa faca parte din „arsenalul” de incaltminte al oricarui barbat.

Ghete barbatesti din piele naturala Chelsea

Mereu la moda, in trend, ghetele Chelsea sunt printre cele mai dorite si mai cautate. Cu o forma atipica, usor alungita, un varf destul de ingust, o talpa ceva mai subtire decat la ghetele clasice, ghetele barbatesti Chelsea isi vor gasi locul in sifonierul tau si te vor ajuta sa te simti din nou in forma, indiferent unde vei merge. Nici nu le simti in picioare, arata foarte bine, sunt usor de incaltat pentru ca nu au sireturi, fermoare, pielea naturala este un plus daca te orientezi spre astfel de modele. Poti alege orice fel de culori si nuante, ai o varietate mare de modele pe piata si, ce e cel mai important, te bazezi pe ele ani intregi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare