Pentru el

#tendinte #tinute sport #tinute in tendinte #tinute barbatesti

Tinute barbatesti sport, casual sau elegante in tendinte. Alege ce ti se potriveste!

Stilul masculin este foarte versatil. De multe ori, barbatii trec de la un stil elegant clasic la unul sport, lejer si foarte comod extrem de rapid si natural. Simplitatea clasica completata de eleganta si rafinament sunt totusi un criteriu extrem de important pentru barbati in alegerea vestimentatiei. Iata cateva tinute sport, casual si elegante, in tendinte, perfecte pentru momente ale zilei in care vrei sa te simti altfel:


1. Tinutele elegante

Toamna aceasta, eleganta merge undeva mai departe si prinde un contur glamour, care scoate in evidenta potenta barbatului, dar si latura sa sensibila. Paleta de culori este una inedita, iar motivele scotiene sunt prezente si in stilul masculin. Carourile sunt un laitmotiv, iar culori precum albastru sau portocaliu vin sa sparga monotonia toamnei si sa inveseleasca look-ul barbatilor sic, mereu in pas cu moda.



Tridimensionalul nu lipseste nici el din noile tendinte ale stilului elegant masculin. Umerii supradimensionati sau paltoanele largi XXL sunt un must-have incepand cu acest sezon.


 

2. Tinutele casual

Tinutele casual surprind si ele prin cromatica lor inedita in acest sezon. Masliniul si visiniul sunt culorile-vedeta ale acestui sezon. Pantalonii skinny sunt si ei in mare voga toamna aceasta, iar daca sunt si putin creponati sunt si mai sic.

Pielea este si ea la mare cautare. Pantalonii din piele sau jachetele cu insertii din piele sunt un must-have. Aceste obiecte vestimentare denota masculinitate la maxim, dar si eleganta si provocare.


3. Tinutele sport

Tinutele sport barbatesti se mentin in acest sezon in acelasi spirit clasic, completat insa de pantalonii de bumbac cu turul lasat sau bluzele de trening cu guler masiv. La acestea se adauga sepcile de golf si adidasii stil gheata inalti, care creeaza un look fresh, foarte sic si de efect.

De asemenea, in acest sezon, denimul se asociaza perfect cu tinutele sport, oferindu-le tinutelor un aer altfel, mult mai original si iesit din tipar.

Sursa foto: mixlova.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare