Pentru el

#tudor tailor # don't be a suit # colectia de vara # costume barbati #costume

Tendintele verii 2018 in materie de costume pentru barbati! Noua colectie lansata de Tudor Tailor

Tudor Tailor a lansat noua colectie de costume pentru barbati. Colectia de vara se numeste "Don't Be a Suit" si este compusa din tinute ce confera o eleganta naturala oricarui barbat.

Tudor Tailor le propune barbatilor sa poarte costume cu croiuri elegante si materiale premium din fibre naturale. De la costume cu imprimeuri la moda pana la cele clasice, fiecare persoana poate alege tinuta potrivita indiferent ca isi doreste un costum pentru un eveniment special sau pentru o tinuta office. Iata ce le iti popune designerul sa porti vara aceasta.

Colectia "Don't Be a Suit" - materiale lejere, imprimeuri la moda si captuseli colorate

Tudor Tailor propune pentru sezonul cald 17 noi modele de costume made to measure tip slim si slim fit, in stiluri casual si office, croite dupa nevoile barbatului modern, original si creativ, care stie ca nu costumul il defineste.

Noua colectie Tudor Tailor a pornit de la ideea ca barbatii nu se imbraca pentru a impresiona. Barbatii de succes nu isi limiteaza aparitia la un simplu costum elegant.

„Clientii nostri sunt cei care ne-au inspirat si continua sa o faca de la sezon la sezon. Inspiratia colectiei «Don't Be a Suit» este ca nu un costum defineste barbatul de succes, ci ceea ce este el: un om creativ, un om puternic si independent. Cu toate aspectele acestea in minte, am ajuns la o colectie in tendinte, cu croiuri elegante si materiale premium, care pune mare accent pe confort", povesteste Alin Copindeanu, Co-Fondator Tudor Tailor.

Costumele au fost create din materiale subtiri, care isi pastreaza calitatea, obtinute din blenduri premium de textile italiene si englezesti. Aceste materiale sunt mult mai greu de sifonat si de murdarit, datorita combinatiilor de fibre naturale, dar si tehnologiilor folosite pentru tratarea tesaturilor, care fac fata cu brio sezonului cald.

Croiurile alese pentru aceasta colectie urmaresc linia corpului si pun in evidenta trasaturile masculine.

Costumele business - imprimeuri discrete, dar emblematice

Costumele business din colectia "Don't Be a Suit" sunt create din materiale in diferite nuante de albastru, acestea fiind preferatele domnilor.

In materie de materiale, Tudor Tailor a ales amestecuri de lana subtire cu matase sau mohair pentru tinutele formale.

Pattern-urile alese pentru modelele business din vara lui 2018 sunt dungile discrete, tipare Prince of Wales si Herringbone, imprimeuri cu traditie.

Costumele casual - accente de culori curajoase

Costumele casual din colectia "Don't Be a Suit" au un croi special, care respecta traditia, dar vin cu ceva in plus: cei de la Tudor Tailor au ales culori deschise precum bejul si griul, dar si nelipsitele nuante deschise de albastru.

Materialele de inspiratie marina, specifica verii, sunt ideale pentru costumele casual din sezonul cald. Blendurile care includ in si bumbac sunt cele care fac materialele subtiri, racoroase si lasa pielea sa respire.

Carourile si pepite-urile nu puteau lipsi din colectie, ramanand cea mai importanta tendinta pentru costumele masculine si anul acesta. Trendul a fost tradus in colectia de vara 2018 prin carouri mai mari sau mai mici, cu linii fine sau linii groase.

Ceea ce marcheaza intreaga colectie sunt insa captuselile colorate, cu imprimeuri florale sau grafice, care sa reflecte starea de spirit sau personalitatea celui care poarta costumul - un detaliu care nu se vede neaparat, insa este esential pentru barbatii care isi cunosc stilul si apreciaza atentia la detalii.

Pentru asta, Tudor Tailor a ales pentru colectia de vara 2018 captuseli colorate, in asentiment cu vremea placuta, care sa intregeasca tinutele domnilor.

Adevaratii gentlemani sunt acum pregatiti pentru o vara lunga si insorita

Noile trenduri, imbinate cu atentia la nevoile barbatului modern, au dus la aparitia colectiei "Don't Be a Suit" Tudor Tailor. Accentul este pus pe texturile naturale, care lasa pielea sa respire, dar si pe culorile si imprimeurile inspirate de tendintele internationale.

Colectia de costume Don't Be a Suit poate fi descoperita atat online, cat si in showroomurile din Bucuresti, Cluj si Timisoara, iar fiecare model de costum creat made to measure poate avea detalii precum reverele, captuseala si tipul de nasturi personalizate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare