Pentru el

#stil #stil masculin #haine barbati # tendinte moda barbati #moda barbati primavara vara #tendinte moda masculina

Tendintele in moda masculina pentru sezonul cald in 2012

Cu toate ca anotimpul rece se afla departe de a se incheia, cele mai noi colectii ale creatorilor de moda faimosi au sugerat deja care sunt influentele in moda masculina pentru sezonul cald in anul 2012. Tendintele se indeparteaza de stilul androgin cu pantaloni-pana si culori tipatoare, feminine , in favoarea notelor incarcate de masculinitate si spirit rebel.

Trendurile modei masculine pentru primavara si vara anului in curs vor fi diverse si interesante, oricum altcumva decat simple, clasice si conformiste.

Cromatica

Paleta cromatica in stilul vestimentar barbatesc nu se limiteaza la culorile inchise si sobre. Majoritatea designerilor au inclus in noile linii vestimentare portocaliul aprins si albastrul electric.

Tinutele monocrome sunt in continuare in voga, insa excentricitatea spre care se indreapta industria de moda in 2012 pune intr-o lumina mai buna combinatia indrazneata de culori. Cele mai "sigure" optiuni vor fi maronul-camel si albul.



Foto: millionlooks.com

Imprimeurile au un cuvant greu de spus si in tendintele de stil pentru barbati. Modelele favorite se anunta a fi carourile si dungile. Pentru vacanta de vara, motivele hawaiene sunt cea mai inspirata alegere.



Foto: millionlooks.com

Camasa alba

Camasa alba este o piesa vestimentara versatila, pe care o poti introduce in tinute elegante si lejere in acelasi timp. Poart-o cu papion in loc de cravata sau cu gulerul descheiat, daca o alaturi unei perechi de blugi comode.



Foto: the-guys-guide.com

Pantalonii largi

O alta tendinta importanta pentru sezonul primavara- vara 2012 sunt pantalonii largi, populari atat pentru barbati, cat si pentru femei. Lungi sau scurti, poarta-i in culori deschise (de preferat, neutre), cu imprimeuri diverse sau simpli, albi, in zilele toride ale verii.



Foto: millionlooks.com

Pantofi si accesorii

In privinta pieselor de incaltaminte, schimbarile sunt aproape insesizabile. Desigur, pantofii clasici raman in top.

Ghetele din cauciuc par sa domine propunerile pentru prima parte a primaverii, iar sandalele romane, cu talpa plata si curele subtiri, se bucura de toata atentia pentru perioada torida.

In privinta accesoriilor, un ceas de marca nu trebuie sa lipseasca din tinuta. Esarfele pot fi atat monocrome, cat si colorate, iar ochelarii de soare funky (supradimensionati) vor face ravagii. Geanta de umar ramane in tendinte pentru moda masculina in sezonul primavara-vara 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare