Pentru el

#stil masculin #barbati #accesorii #tendinte #accesorii barbati

Tendinte accesorii pentru barbati in sezonul primavara-vara 2013

Moda masculina pentru sezonul primavara-vara 2013 este complexa si cuprinde o varietate de accesorii. Elemente care completeaza si definesc tinuta unui barbat, accesoriile nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunui barbat, in aceasta primavara. Fie ca alegi o tinuta office, casual sau sport, exista cate un model potrivit pentru fiecare dintre aceste tinute. Iata cateva accesorii pentru barbati, in tendinte in sezonul primavara-vara 2013.


Papion pentru barbati

In sezonul primavara-vara 2013, papionul este unul dintre elementele care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunui barbat. Potrivit atat pentru tinute office, cat si pentru cele casual, papionul este un accesoriu care atrage imediat atentia.

Papionul exista inca din 1870 si reprezenta o alternativa pentru cei care nu purtau cravata. Insa, in prezent, papionul este un accesoriu care confera un plus de mister stilului masculin.

Specialistii in stil precizeaza ca, papionul te poate avantaja, dar, ales necorespunzator, te poate dezavantaja. In acest sens, ei recomanda ca papionul sa fie purtat in functie de forma fetei si de marimea gatului. Alege modelul de papion care se potriveste cu tinuta ta si, cu siguranta, te vei remarca.


Esarfa pentru barbati

In aceasta primavara, esarfa este un accesoriu must-have, atat pentru femei, dar mai ales pentru barbati. Pe langa faptul ca mentine caldura la fel de bine ca un fular, esarfa reuseste sa scoata in evidenta tinutele sportive sau confera un aer mai destins unei vestimentatii mai formale.

Sunt in tendinte esarfele lungi pe care le pot lega in diferite moduri, reusind astfel sa iti definesti tinuta.


Geanta pentru barbati

Barbatii sunt pasionati de tehnologie, de tot ce apare nou pe piata, si, cu atatea gadget-uri aparute in ultima perioada, barbatii au nevoie de un accesoriu potrivit pentru ele. Gentile pentru barbati sunt incapatoare si definesc stilul masculin pentru sezonul primavara-vara 2013.

Sunt foarte multe modele de genti care se potrivesc diferitelor combinatii vestimentare, trebuie doar sa le alegi pe cele potrivite stilului tau!

Sursa foto: stylecrave.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare