Pentru el

#originals.ro #haine sport #haine barbati #pantaloni scurti #rucsac #minge puma #pantofi sport barbati #tricou barbati

(P) Stil de vara pentru barbatul activ


Sezonul de vara este ideal pentru toate activitatile in aer liber. Tinutele lejere sunt ideale pentru vacantele de vara, atat pentru amatorii de sporturi cu mingea, sporturi extreme sau de apa, dar si pentru cei care prefera plimbarile pe faleza sau drumetiile.


1. Pantaloni scurti 3/4 barbati Ecko Unlimited Mixin it Up Boardshort

Orice garderoba are nevoie de o pereche de pantaloni ¾ care sa se potriveasca mai multor tinute. Aceasta pereche de pantaloni din material subtire sunt ideali pentru zilele calduroase de vara. Datorita culorii lor si a imprimeului de vara se potrivesc mai multor tipuri de tinute si pot fi purtati atat la iarba verde cat si in concediile la malul marii.

 

 

2. Rucsac Puma Echo Backpack

Noul Puma Echo Backpack este perfect pentru excursii. Are un compartiment incapator cu fermoar, un buzunar exterior si un buzunar interior. Este de culoare neagra si are bretele reglabile pentru a oferi maxim de comfort. Este confenctionat dintr-un material rezistent si protejeaza continutul de apa si umiditate.

 

 

 

3. Minge Puma Power Force

Mingea Puma Power Force 6.11 se potriveste perfect atat la antrenamente cat si la jocurile cu prietenii. Cu ajutorul ei vei putea fi rapid si siret ca o pisica. Combinatia dintre carcasa TPU si poliester ii ofera un aspect lucios, o forma excelenta si un echilibru perfect. Este de culoare alba cu imprimeuri rosii, avand imprimat logo Puma cu negru. Are marimea 5.

 

 

4. Pantofi sport barbati Nike Revolution

Fie ca alergi dimineata devreme in parc sau ai programate orele la sala de sport seara, trebuie sa ai grija de picioarele tale. Noii pantofi sport Nike Revolution sunt proiectati special pentru tine si confortul tau. Sunt facuti din materiale durabile si comode, au in partea superioara material textil special creat pentru a permite piciorului sa respire. Designul lor modern iti permite sa ii asortezi atat la pantaloni scurti cati si la trening.

5. Tricou barbati Zoo York Jake Polo

Tricoul polo Zoo York Jake este idel atat pentru iesirile in aer liber cu firma cat si pentru o seara la terasa. Culoare sa neutra face ca el sa poata fi combinat atat la blugi cat si la pantaloni scurti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare