Pentru el

#primavara #moda barbati #stil masculin #tendint primavara

Primavara 2013: 6 tendinte in moda pentru barbati

Primavara 2013 vine cu elemente noi in ceea ce priveste moda masculina. Dungile, stilul army si accesoriile puternice sunt doar cateva dintre elementele ce vor directiona moda masculina din primavara 2013. Daca nu stii care sunt tendinţele pentru sezonul de primavara 2013, in ceea ce priveste vestimentatia la barbati, iti prezentam trendurile propuse de stilisti.


1. Culorile primare

Daca primavara trecuta culorile electrice au dominat creatiile pentru barbati, anul acesta se revine la culorile primare. Se poarta culorile vii, rosu, portocaliu, auriu, dar si culorile fresh, cum ar fi verdele smarald sau verdele menta. Daca stii sa le combini, este imposibil sa nu atragi atentia si sa te faci remarcat in aceasta primavara.


2. Stilul militar

Fortele armate reprezinta adevarate surse de inspiratie pentru designerii importanti, iar elemente din garderoba soldatilor sunt vazute defiland pe marile podiumuri de moda. Se pare ca stilul army nu se va demoda nicioadata. Si in primavara 2013 vei fi in tendinte daca iti vei completa garderoba cu cateva haine de tip army.


3. Accesorii puternice

Designerii propun pentru sezonul primavara-vara 2013 accesorii in nuante neon, de la incaltaminte la curele sau genti.


4. Elementele sport

In primavara 2013, moda masculina va fi de-a dreptul surprinzatoare. Designerii propun imbinarea stilului smart casual sau business cu cel sportiv. Asociaza, asadar, la o tinuta office o jacheta sport sau casual si, cu siguranta, te vei face remarcat.


5. Dungile

S-au purtat in anii '70, la inceputul anilor '90 si sunt in trend si in primavara acestui an. Dungile sunt o alta alegere spectaculoasa pentru noul sezon.


6. Pantalonii scurti

Sezonul primavara-vara 2013 readuce in tendintele pentru moda masculina un element vestimentar ignorat in ultimii ani: pantalonii scurti. Pantalonii scurti nu sunt usor de asortat si nu se preteaza multor ocazii, insa daca vrei sa fii in tendinte, trebuie sa ai cel putin o pereche de pantaloni scurti, pentru a te evidentia in aceasta primavara.



Sursa foto: english.cri.cn

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare