Pentru el

#Urban Lumberjack #imbracaminte STIHL #stihl #imbracaminte

Premiera pe piata de fashion: producatorul de motoferastraie STIHL a lansat colectia de imbracaminte – Urban Lumberjack

Colectia de imbracaminte lansata de STIHL este inspirata din lumea taietorilor de lemne si a motoutilajelor. Linia de design are la baza principii care provin din experienta producatorului german de motoferastraie, cum ar fi functionalitatea, unicitatea, inovatia si masculinitatea.

Colectia se construieste autentic pe noua tipologie masculina a lumbersexualului, pentru ca are la baza elemente de viata reala a taietorilor de lemne. STIHL este cel mai mare producator de motoferastraie la nivel mondial, traditia brandului fiind recunoscuta de toti taietorii de lemne din lume. Cand Andreas Stihl a fondat compania in 1026, a avut la baza o deviza care ii ghideaza si in prezent activitatea: "ne dorim sa usuram munca oamenilor in natura si cu natura".

Designer-ul a transpus toate aceste experiente si principii intr-o linie de imbracaminte care se adreseaza, de aceasta data si ... femeilor. Colectia de imbracaminte STIHL este dedicata tinerilor cu un spirit urban puternic si este formata din tricouri, sepci, hanorace, jachete si accesorii. Urban Lumberjack are si o dimensiune "nature", pentru iubitorii de drumetii care contine jachete, veste, sepci, caciuli, genti, rucsace si, nu in ultimul rand, cutite pliabile STIHL.

"Lansarea acestei colectii, vine dintr-o experienta pe care compania STIHL o are deja in imbinarea dintre zona de fashion si cea a taietorilor de lemne, si anume colectiile imbracaminte dedicate fanilor Timbersports. Aceasta disciplina atletica are milioane de fani in intreaga lume, iar tara noastra face parte deja din acest club, avand chiar o echipa nationala care ne va reprezenta la mondialele de luna viitoare de la Stuttgart. Din aceasta experienta a luat nastere si colectia Urban Lumberjack, care speram sa prinda in special la tinerii nonoconformisti, care doresc sa fie originali, mai ales ca aceste piese sunt in serie limitata si se pot procura doar din magazinele distribuitorilor STIHL", declara Ioan Ghinet , coordonator PR.

Aici puteti afla care este cel mai apropiat magazin STIHL, in functie de locul in care va aflati.

 

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare