Pentru el

# incaltaminte ideala #skate #tenisi #incaltaminte

Perechea de incaltaminte ideala pentru iubitorii de skate

Pantofii trebuie sa indeplineasca cele mai multe conditii in garderoba unei persoane. Spre deosebire de articolele de imbracaminte care trebuie doar sa se aseze estetic pe corp, cand vine vorba de incaltaminte, lucrurile se complica.

Piciorul se accidenteaza foarte usor, iar pozitia incorecta a acestuia poate sa cauzeze neplaceri, de asemenea, din cauza unei perechi de incaltaminte ce are un calapod incomod putem suferi dureri de spate.

Stii cat de importanta este talpa unui pantof?

Intr-adevar, fiecare componenta a pantofului este importanta. Materialul din care sunt confectionati poate influenta confortul nostru, un material dur cauzandu-ne rani. Totodata, anumite modele de incaltamine contin detalii ce ne apasa pe anumite zone sensibile ale piciorului, provocand durere. In ziua de astazi cu greu se gaseste un model de incaltaminte care sa satisfaca toate nevoile cand vine vorba atat de confort, cat si de design.

Poti incerca incaltamintea Sk8 Hi oferita de super brand-ul Vans. Acestia indeplinesc toate conditiile care tin de confortul piciorului si, de asemenea, au un design uimitor, facandu-I ideali pentru orice tinuta. Faptul ca sunt un model de incaltaminte inalta, glezna va fi tinuta astfel incat sa evitati accidentarile.

Talpa este “cireasa de pe tort” in cadrul acestui model de incaltaminte deoarece este conceputa in asa fel incat sa ofere confort purtatorului, fiind din guma. Initial, Vans a produs incaltaminte pentru iubitorii de skateing, datorita acestui lucru produsele sunt concepute astfel incat sa fie confortabile si usor de manevreat. Talpa, fiind alcatuita dintr-un material moale si avand o grosime ideala, ofera aderenta si atenueaza impactul in cazul sariturilor.

Te-ai saturat de produsele de “unica folosinta”?

Este timpul sa achizitionezi produse care rezista si nu se deterioreaza dupa cateva purtari. Cu tenesii din gama de produse oferita de Vans te bucuri de un articol de incaltaminte de calitate ce rezista mult mai mult timp.

Tenesii Sk8 Hi sunt confectionati din piele naturala si din alte material de calitate superioara ce sunt durabile. De asemenea, pastreaza piciorul intr-o pozitie corecta si ofera confort purtatorului, nu mai este nevoie sa va faceti griji in privinta ranirii piciorului.

Vans acorda o atentie sporita fiecarui produs, rezultand numai articole de incaltaminte de calitate si cu un design excelent. Modelul acesta de incaltaminte a fost inspirat de modelele de tenesi de basketball din anii ’80.

Poti alege dintr-o gama variata de produse, aceste modele de tenesi fiind disponibile intr-o paleta de culori foarte variata.

Stii povestea din spatele brand-ului Vans?

Brand-ul Vans a luat nastere in statul California, fiind infiintat de catre fratii van Doren, Paul si James, in 1966. Prima lor zi a fost remarcabila, avand success inca din aceasta, cu toate ca au expus doar 3 modele. Clientii isi alegeau modelul, iar fratii il confectionau ulterior. Printre aceste modele s-a numarat si modelul authentic. Prin faptul ca fabricau perechea de incaltaminte dupa ce cumparatorii alegeau modelul si culoare ii diferentia de alte magazine, cele trei modele afisate erau doar de prezentare.

In ziua de astazi, Vans manufactureaza o gama foarte variata de modele de incaltaminte, in diferite culori, fabricate numai din materiale de calitate superioara.

Prin faptul ca porti produse oferite de acest brand uimitor, promovezi arta urbana. Articolele confectionate de aceasta companie sunt adresate "spiritelor libere", persoanelor care iubesc sa traiasca adrenalina, sa se diferentieze de restul lumii, dar sa fie in trend.

Daca ceea ce doresti este sa te exprimi prin stilul tau vestimentar, sa iesi in evidenta, dar sa fii in trend cu moda, prin achizitionare de articole Vans gasesti Solutia ideala.

Eu va recomand acest brand pentru ca s-a remarcat de-a lungul timpului prin produse de calitate superioara si prin design-uri unice si extraordinare. Cu toate ca povestea a inceput cu mai mult de jumatate de secol in urma, Vans s-a mentinut in top si se adapteaza noilor tendinte in materie de moda, totusi pastrandu-si esenta. Tenesii Sk8 hi sunt varianta inalta a modelului authentic Old Skool, fiind potriviti pentru iubitorii de incaltaminte ce acopera glezna. Cu toate ca au fost realizati pentru iubitorii de skate, acestia sunt ideali pentru orice persoana deoarece se incadreaza de minune in orice tinuta, fiind si foarte confortabili.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare