Pentru el

#brend romanesc #paltoane barbati #stil masculin

Paltoanele pentru barbati, Antonio Gatti, fac senzatie in mediul online

Acum cand iarna se pregateste sa-si intre in drepturi, un nou producator de paltoane barbati se lanseaza pe piata din Romania. Brand-ul, pe numele sau Antonio Gatti, inca de la primele aparitii autohtone, isi dovedeste calitatea de concurent redutabil al celor mai renumite case producatoare de imbracaminte masculina.

In pragul iernii, printre ”colosii” specializati in paltoane pentru barbati, isi mai face loc un nume. Lansarea pe piata romaneasca a marcii de haine barbatesti Antonio Gatti, nici nu putea fi gandita mai bine de producatorul aflat sub ”umbrela” brand-ului.

Pentru reprezentantii sexului puternic, sosirea frigului este momentul prielnic sa-si completeze garderoba cu cel putin o piesa din ultima colectie Antonio Gatti, care include sacouri, geci, veste si paltoane barbatesti.

Care sunt punctele forte ale brand-ului?

Ghidat de exigentele clientilor potentiali, inspirat de trend-urile care domina piata interna si externa, producatorul reuseste sa puna bazele unei intregi linii de productie. Rezultatul poate fi admirat in toata splendoarea, prin articolele superioare calitativ din colectia de paltoane barbati, prezenta pe website-ul antoniogatti.com.

Majoritatea piesele sunt destinate publicului masculin din Romania, dornic sa tina pasul cu tendintele sezonului. Preturile relativ scazute comparativ cu cele practicate de alte brand-uri similare, nu echivaleaza cu o calitate inferioara, dimpotriva.

Potrivit managerului, ”Preturile afisate deja in magazinul nostru online, apar ca o consecinta a costurilor de productie reduse. Din moment ce am adaptat linia de productie la necesitatile consumatorilor de la noi din tara, explicatia este foarte simpla.

Incepand de la design si tipare, de la etapele de confectionare si finisaj, totul este romanesc, inclusiv mana de lucru. Automat, odata cu reducerea cheltuielilor, am reusit sa ne rasplatim clientii cu preturi moderate, in masura sa-i motiveze sa cumpere de la noi.”

Evident, atuurile brand-ului nu se limiteaza doar la un pret competitiv pentru o piata puternic afectata de criza ultimilor ani. Marca prezenta pe eticheta societatii este inregistrata la OSIM, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Brevetarea poate constitui cea mai buna garantie pentru clientul aflat in cautare de produse competitive, dar care nu cunoaste inca brand-ul.

Tot managerul societatii, facand referire la calitatea articolelor ce compun colectia de paltoane barbati, mai afirma:

”Pentru ca nu dorim sa ne dezamagim clientii vechi si pentru ca intentionam sa impresionam prin produsele noastre si restul publicului, suntem foarte atenti la materia prima. Nu am facut si nu avem de gand sa facem rabat de la calitatea materialelor folosite.

Fiecare bucata de material are origine italiana. Este vorba despre stofe confectionate din 80% lana melton si 20% poliester. In plus, fiecare accesoriu ce intra in componenta articolelor vestimentare sau le completeaza, pastreaza aceeasi calitate ireprosabila.”

Despre brand si producator

De la bun inceput, societatea SC GATTI TEXTILE SRL a fost gandita ca un atelier specializat in creatii vestimentare unice pentru EA, dar mai ales pentru EL. Unicitatea este data nu doar de particularitatile design-ului, ci si de calitatea superioara a produselor finite.

Fondata abia cu 2 ani in urma, societatea a pus accentul pe investitii periodice in tehnologiile de productie si nu numai. De-a lungul scurtei perioade de cand au deschis portile, titularii au studiat piata romaneasca de haine masculine si au cautat noi solutii pentru acoperirea cererilor de paltoane pentru barbati.

Ca o noutate pe piata din Romania, brand-ul Antonio Gatti se pregateste sa lanseze buzunarul “Wave Protection Pocket”, menit sa ne protejeze corpul in proportie de 99.9% impotriva undelor GSM, GPRS, Wi-fi si in general orice unda de inalta frecventa. Bazat pe o tesatura produsa de o marca elvetiana si brevetata la nivel mondial, acest buzunar va fi o optiune pentru cei care vor o extra masura impotriva undelor daunatoare organismului.

Mai multe detalii despre companie, comenzi, modalitati de plata, precum si intreaga colectie cu imbracaminte sunt disponibile direct pe site-ul antoniogatti.com.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului