Pentru el

#moda #masculin #barbati #stil #haine #vestimentatie #colectie #sezon #primavara #vara #2010 #tendinte

Moda masculina primavara/vara 2010

Designerii podiumului international s-au gandit pentru sezonul cald la o imbinare intre stilul lejer, usor sportiv si cel sobru si elegant. Imaginatia este cuvantul de ordine in creatiile masculine pentru primavara/vara 2010 si se mizeaza foarte mult pe un nonconformism  personalizat.

 

Stilul calatorului

 

Casele de moda precum Givenchy, Adam Kimmel sau Dries van Noten propun pentru acest sezon modelul hainelor de calatorie in culori calde croite din tesaturi usoare si accesorizate cu bucati de piele impletite si imprimeuri.

Sursa foto : www.lepoint.fr

Combinatii de carouri si dungi

 

Pe de alta parte, designerii caselor de moda Hugo Boss, Jean Paul Gaultier sau agnes b. au adus in centrul atentiei in aceasta primavara carourile si dungile pentru creatiile masculine. Hainele propuse de acestia se inspira din costumele de tenis si stilul marinaresc in combinatie cu cel englezesc ce denota sobrietate.

Sursa foto: www.lepoint.fr

Sportiv

 

Anul acesta, in moda masculina vor face senzatie culorile tari, flourescente, pantalonii elastici pe talie precum si fermoarele ca detalii. Cei care si-au gandit colectiile inspirandu-se din stilul sportiv sunt Louis Vuitton , Lanvin sau Rick Ovner. Modelele propuse de acestia sunt ideale pentru barbatii sportivi care obisnuiesc sa mearga pe bicicleta sau sa faca gimnastica.

Sursa foto: www.lepoint.fr

Cuvant de ordine: supradimensionat

 

Designerii caselor de moda Yves Saint Laurent , Kris van Assche sau Miharayasuhiro au gandit tendintele primaverii pentru moda la barbati in termeni supradimensionati. Astfel, pentru a crea un look modern si extravagant poti combina un  tricou XXL cu un sacou larg si lung si o pereche de pantaloni  trei sferturi. Ai grija insa, orice combinatii ai face, incearca sa eviti monocromul.

Sursa foto: www.lepoint.fr

O nota de eleganta

 

Marea surpriza a acestui sezon pentru moda masculina este intoarcerea la costumul clasic. Casele de moda Dior, Dunhill, Paul Smith sau Raf Simons au hotarat ca in garderoba barbateasca este nevoie si de un aer de eleganta si stil. Astfel, acestia au propus haina in doi butoni si pantaloni stramti ca tendinte principale pentru primavara lui 2010.

Sursa foto: www.lepoint.fr

Chemarea verii

 

In ceea ce priveste sezonul estival, tendintele modei masculine propun materialele usoare si ca o nota distinctiva tricotajele din bumbac, matase sau casmir. Designerii caselor de moda Kenzo, Hermes, Cerruti sau Maison Martin Margiela si-au gandit creatiile in culori pastel precum albastru, roz, verdele maslin si nuante mai inchise precum griul, kaki-ul sau albastrul inchis. Esential pentru acest anotimp, spun ei, sunt sacourile si camasile descheiate.
Sursa foto: www.lepoint.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare