Pentru el

#stil #chic #geaca #moda barbati

Geaca de piele la barbati- accesoriul perfect de toamna

Geaca de piele este una din piesele vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat. Odata cu venirea anotimpului rece, acest accesoriu poate fi purtat intr-o multime de combinatii, adaugand o nota de eleganta stilului tau.

Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa porti cu stil geaca de piele.


Invata cum sa protejezi geaca de piele


Daca iti doresti sa o pastrezi curata si sa te bucuri de geaca de piele mai multi ani, invata cateva trucuri simple.

In primul rand, trebuie sa tii cont de faptul ca iti vei alege materialul si modelul din piele care se potriveste nevoilor tale. Spre exemplu, biciclistii utilizeaza materiale din piele de vaca, deoarece acestea sunt mai groase si previn deteriorarea.

Haina de piele trebuie asezata pe umeras imediat ce o scoti de pe tine, deoarece pielea se intinde si ia o forma inestetica daca sta agatata in cuier.

Mare atentie si la tipul de umeras folosit! Pentru ca umerasele din lemn sunt rigide si pot lasa urme, recomandate sunt umerasele de plastic sau din material textil.

Periodic, geaca din piele are nevoie de hidratare, iar in magazinele cu accesorii si haine de piele gasesti produse speciale de ingrijire.


Cum sa asortezi cu stil geaca de piele


Geaca de piele iti ofera lejeritate in alegeri, iar daca mizezi pe un look simplu, poti asorta geaca de piele la o pereche de jeansi si un pulover simplu, de culoare alba. Un stil clasic este pus in evidenta cu ajutorul unei geci drepte, de culoare neagra.


Alege modelul potrivit de geaca


Daca nu esti hotarat asupra culorii, alege o nuanta care sa se asorteze cu majoritatea articolelor din garderoba ta. Pentru culorile deschise din garderoba este recomandata o jacheta de culoare neargra, in vreme ce culorile calde si pamantii se vor asocia cu o geaca de piele maro.

Un detaliu pe care tebuie sa il ai in vedere atunci cand iti cumperi o geaca de piele se refera la cusatura de la umeri.

Daca geaca nu iti cade bine pe umeri, atunci inseamna ca nu este modelul potrivit. Renunta la jachetele de piele care au logo-uri sau alte desene pe ea.

Sursa foto: fashionteria.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului