Pentru el

#winter on the move #lacoste motion #colectia toamna-iarna #lacoste

Descoperiti colectia Lacoste Motion: Winter on the Move

Setati-va spiritul liber cu noua colectie Lacoste Motion: Winter on the Move. Bazele esentiale ale tesaturilor tehnice sunt rezistente la intemperii, nu se scamoseaza si sunt concepute pentru o libertate reala de miscare. Doar impachetati si plecati.

 

LOCOSTE MOTION: eliberati-va corpul

Impachetati, verificati, decolati. Nomazi urbani si calatori din intreaga lume, luati nota: noua colectie Lacoste Motion: Colectia "Iarna in miscare" va insoteste oriunde mergeti, cu stil si confort.

Gata? Sa mergem!

Cand Utilitatea intalneste Versatilitatea

O garderoba ideala de calatorie este pregatita pentru orice. Construiti-o cu lucruri esentiale care se mixeaza, se potrivesc si se adapteaza. Apoi, puneti-o la incercare: o baza buna ar trebui sa mearga cu cel putin 5 tinute diferite.

 

Puloverul moale Tricoul usor de asortat Tricoul Polo Pantalonii inteligenti

 

 

Pantalonii confortabili pentru pantofi Hoodie versatil

 

Indiferent de vreme

Ploi la Londra, zapezi in New York sau vant in Paris? in aceste haine nu este nevoie sa verificati raportul meteorologic, sunteti rezistent la orice vreme.

Provocati vremea!

Ultra-usoara, rezistenta la vant si apa, aceasta tafta elastica va protejeaza impotriva intemperiilor, farr sa va strice stilul sau sa va limiteze miscarile.

Aceasta geaca premium este la fel de usoara ca o pana si va mentine calduros si uscat tot sezonul.

Din tricot Coolmax, acest pulover mentine caldura atunci cand este rece afara si permite corpului sa respire atunci cand va incalziti.

Datorita nylonului rezistent la apa, aceasta sapca face fata atat soarelui, cat si ploii.

Eliberati-va miscarile, amplificati-va stilul.

Bazele esentiale ale tesaturilor tehnice sunt rezistente la intemperii, nu se scamoseaza si sunt concepute pentru o libertate reala de miscare. Doar impachetati si plecati.

Colectie rezistenta la vreme, dar nu numai ...

Colectia Lacoste Motion: Winter on the Move este disponibila in toate magazinele LACOSTE din Romania si pe www.lacoste.com

 

Lacoste este un brand de lifestyle, nascut din inventivitatea unui campion de tenis, Rene Lacoste, creatorul primului tricou polo in 1933, initial pentru el insusi si pentru prietenii sai, menit sa ofere atat relaxare, cat si eleganta, pe terenurile de tenis.

Poreclit Crocodilul de catre presa la sfarsitul anilor 1920, cand era un campion de tenis de Grand Slam, Rene Lacoste a avut animalul brodat pe blazerul pe care il purta in teren, inainte de a-l transforma in logo-ul faimosului tricou de polo.

Legendarul tenisman Novak Djokovic impartaseste valorile lui Rene Lacoste de eleganta sportiva, fair play si tenacitate. in 2017 devine noul crocodil.

Lacoste sarbatoreste anul acesta aniversarea a 85 de ani de mostenire sportiva a brandului si stilulului elegant a la francaise.

Descopera mai multe despre Lacoste pe www.lacoste.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare