Pentru el

#tinuta #barbat #revelion #costum #jeansi #sacou #pulover

Cum se imbraca un barbat de Revelion

Cu ce sa ma imbrac la petrecerea de Revelion? Este o intrebare care se gaseste pe buzele multor femei in aceasta perioada. Insa si barbatii au aceeasi problema. Si ei vor sa arate impecabil la petrecerea din noaptea dintre ani.

 

"Confortul este cel care trebuie sa primeze indiferent de ocazie. Acest lucru nu inseamna insa ca putem purta orice de revelion, insa nu trebuie sa ne incorsetam. Atata vreme cat ne simtim bine in tinuta adoptata, vom avea si starea de spirit necesara unui astfel de eveniment", a relatat designerul Liza Panait pentru ziarul Adevarul.

Iata cu ce propuneri venim in ajutorul celor care nu si-au gasit o tinuta pentru unul dintre cele mai importante momente ale anului.

Costumul negru – regele evenimentelor speciale

Negru este vedeta culorilor in ceea ce priveste tinuta masculina , mai ales in cadrul evenimentelor speciale. In acest sezon, tendinta „smoking” a fost prezenta in colectiile multor designeri si se confirma si pentru noul an care vine. Chiar daca negru este o nuanta sobra, poate fi „indulcita” cu o camasa deschisa sau cu un accesoriu ceva mai aprins: un ceas rafinat sau o pereche de butoni din aur. Este vestimentatia ideala daca petreci revelionul la un restaurant select.

Imagine: costum "Celio": 980 lei

Jeansi, pentru confort maxim

Daca te incadrezi in categoria celor care nu renunta nici in ruptul capului la jeansi, atunci opteaza pentru o culoare inchisa mata sau chiar negru. Asorteaza la acestia o camasa in dungi, cum este de exemplu cea din imaginea alaturata, si vei avea o tinuta lejera pentru o petrecere de revelion cu prietenii.

O croiala frumoasa te poate face sa-ti pui in valoare calitatile si sa-ti ascunzi defectele. In functie de camasa pentru care optezi te poti accesoriza cu o cravata mai speciala, o esarfa masculina stil vintage sau o curea metalica.

Imagini: Jeans "Diesel": 400 lei si Camasa in dungi "Mango" - 160 lei

Sacou gri in tendinte

Pentru ca griul este nuanta favorita a acestui sezon poti opta pentru un astfel model de sacou. Are o croiala moderna, tinereasca. Se poate purta atat cu camasa, dar si cu un tricou cu maneca lunga sau scurta. Daca alegi un sacou gri este de preferat ca piesa vestimentara de dedesubt sa fie usor mai aprinsa ca nuanta pentru ca risti sa ai o tinuta prea sobra.

Imagine: sacou gri "Mango" - 109,99 lei

Pulover in dungi

Iata o parte dintr-o tinuta extrem de lejera si eleganta in acelasi timp. Se poate purta cu o camasa alba ca in imaginea alaturata sau cu o camasa neagra. In partea de jos a corpului poti alege atat o pereche de pantaloni de stofa, eleganti, cat si o pereche de jeansi. Depinde de tine si de locatia unde vei petrece Revelionul.

Imagine: pulover in dungi (culoare argintiu-negru) "Quelle" - 59.90 lei

Palarie in stil vintage

O palarie interesanta completeaza o tinuta rebela, tinereasca, dar si una clasica, eleganta. Pe langa farmecul aparte pe care il ofera posesorului, palaria ascunde si un limbaj non-verbal . „Cei care poarta caciuli, sepci (purtate pe vremuri doar de jucatorii americani de baseball) sunt mai mult tinerii si anumite persoane din inalta societate” , mentioneaza Raluca Ionescu, specialist in psihologia modei, pentru ziarul Evenimentul Zilei.

Imagine: palarie "Kangol Gesso" - 159 lei

Tipsuri pentru tinuta de revelion

Se poate spune ca stilul vestimentar este impus de locatia evenimentului, deoarece nu te poti imbraca intr-un costum rafinat daca petreci revelionul la o cabana de munte si nici in pulover de lana brodat cu reni daca mergi la un restaurant rafinat.

 

  • Daca faci revelionul intr-un restaurant este indicat sa te imbraci intr-un costum elegant cu cravata (aceasta nu este insa obligatorie). Nu trebuie sa fii prea sobru sau sa porti un costum care sa te faca sa te simti stanjenit pentru ca se poate sifona. Insa trebuie sa te adaptezi rigorilor care se impun intr-un astfel de local.
  • Daca petreci revelionul intr-o cabana la munte, este bine sa optezi pentru o tinuta confortabila, calduroasa. Nu stii niciodata cand vei iesi afara sa te bati cu zapada si sa te bucuri de o noua ninsoare.
  • Daca vei merge acasa la niste prieteni, vei avea nevoie de o tinuta lejera in care sa te misti in voie. Cu siguranta se va dansa toata noaptea asa ca gandeste-te la o vestimentatie cat mai simpla si nu foarte calduroasa. O pereche de jeansi moderni, cu un model mai special decat cei pe care ii imbraci zi de zi si o camasa casual reprezinta cea mai buna varianta pentru a te distra, dar si pentru a arata bine.

Prin urmare, indiferent de locatia in care iti vei petrece Revelionul, opteaza pentru o tinuta care sa te avantajeze si in care sa te simti bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului