Pentru el

#geaca de fas #barbat #stil #masculin #asortat #look #tinuta

Cum sa porti geaca de fas

Pentru barbati, o jacheta de fas este cea mai convenabila optiune atunci cand vine vorba de look-ul pentru sezonul rece. Usor de asortat, comoda si practica, aceasta piesa vestimentara te scoate din impas atunci cand frigul iti bate la usa si paltonul tau este la curatatorie.

Insa, pe cat de usor de asortat poate parea, de multe ori barbatii tind sa faca alegerile cele mai nepotrivite atunci cand vine vorba de o geaca de fas . Despre ce este vorba si cum poti evita o imagine total neispirata asortand acest obiect vestimentar cu restul tinutei afli citind in cele ce urmeaza

Unde o porti?

 

In primul rand trebuie sa te gandesti in cadrul carui eveniment o porti. Un astfel de articol vestimentar poate fi purtat lejer la o intalnire cu amicii sau iubita, la serviciu sau la o plimbare lejera prin parc. Ai grija insa, avand in vedere ca intra la categoria sport-casual, este OK sa o utilizezi pentru o tinuta office de exemplu, dar in niciun caz atunci cand mergi la o receptie , cocktail sau serata si tinuta este eleganta si pretentioasa.

Cu ce o porti?

 

• Fiind un articol vestimentar usor de asortat, o geaca de fas merge in combinatie cu o pereche de pantaloni denim, din bumbac sau catifea reiata, depinde unde alegi sa mergi.

• Geaca de fas este un accesoriu pentru iarna, ca atare merge cel mai bine in combinatie cu niste ghete din piele sau macar cu niste pantofi mai zdraveni care sa aminteasca cat de cat de sezonul alb si in niciun caz cu o pereche de adidasi albi cu plasa pe deasupra, care sa te duca cu gandul la vara.

• Pentru un look mai extravagant care sa-ti dea un aer de originalitate, poti opta pentru o pereche de Sneakers cu niste sireturi groase si colorate.

• In functie de lungimea si modelul pe care il prezinta, o geaca de fas poate fi asortata ori cu o bluza mai sport sau casual  ori cu un cardigan din textura fina sau chiar sacou, daca este mai lunga.

• Pentru un efect office, asorteaza geaca ta de fas cu un pulover en coeur insotit de o camasa alba pe dedesubt si o pereche de pantaloni din bumbac sau catifea reiata.

• Pe de alta parte, secretul unei geci de fas sta in fular si caciula. Ai grija cum alegi aceste accesorii. Opteaza pentru un set de manusi, caciula si fular dintr-un material nu foarte pretentios si de preferabil colorat.

 

Cu ce nu trebuie sa o porti?

 

• Nu asorta niciodata o geaca de fas cu un costum elegant fie el alb, negru sau alta culoare

• Nu purta niciodata o geaca de fas cu o pereche de pantofi negri simpli sau lacuiti. Se accepta doar pantofii sport cu o nota de eleganta

• Nu asorta niciodata o geaca de fas cu o sapca, daca se poate pusa si invers. Iti da un aer vagabontesc care nu mai e demult la moda

• Nu alege modele cu prea multe scrisuri, insemne sau embleme. Iti da un aer kitchos.

• Nu purta o geaca de fas cu pantaloni de training, fie ei din bumbac sau fas, decat daca te duci cu masina pana la sala si te intorci in acelasi mod
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare