Pentru el

#tricouri barbatesti #tricouri pentru vara #tricouri barbati

Cum sa alegi tricoul pentru barbati perfect pentru vara

Daca exista un adevarat erou cand vine vorba despre moda de vara, atunci acesta este simplul tricou. Fie ca este purtat singur cu pantaloni, fie ca este purtat cu un blazer, clasicul tricou pentru barbat este piesa de baza a sezonului estival. Dar atunci cand vine vorba despre zilele toride de vara, unele tricouri barbati sunt mai potrivite decat altele.

Intrebarea este: Ce face ca un tricou sa fie perfect pentru zilele fierbinti de vara? Fie ca este vorba de tesatura, de culoare sau de croiala, iata trucurile pentru a alege tricoul de vara perfect.

Mai putine straturi

Exista o mare diversitate cand vine vorba despre tricouri pentru barbat pe toata durata anului in garderoba fiecaruia. Cea mai mare schimbare in tinuta de vara este faptul ca, de obicei, tricourile nu sunt acoperite de altceva. De aceea, accentul trebuie pus pe croiala si pe tesatura. Folosind pur si simplu un material de genul inului, poti obtine o tesatura de calitate care poate fi purtata cat e vara de lunga, fara nimic altceva.

Un tricou deosebit poate fi tot ce ai nevoie pentru vara, deoarece este mult prea cald sa porti altceva. Cu tesaturile si detaliile potrivite, poti arata sofisticat, asa ca nu iti fie teama sa investesti in haine de calitate.

Sa fie moale

Tricoul pentru barbati perfect de vara va duce de la zi la seara. Este la fel de confortabil pe strazile fierbinti ale orasului pe parcursul zilei pana noaptea. Practic, cel mai bun mod de a face asta este sa purtati tricouri care au tesatura atat de moale si croiala atat de usoara, incat sa mentina racoarea pe durata zilei, dar sa arate si rafinat daca puneti un blazer deasupra peste noapte.

Tricoul barbatesc sa fie lejer

Verile pot fi toride, asadar o tesatura usoara este foarte importanta. Nu supradimensionata, dar ceva mai lejera poate fi forma perfecta. Sunt recomandate taieturile mai relaxate, cu gatul mai larg. Nu doar pentru a fi cool, dar si pentru a adauga un element de stil. Cand aveti nevoie de varietate, alegeti ceva sofisticat si lejer. Taieturile mai ample sunt de asemenea o metoda subtila de a fi unic.

Culori de vara

Optiunile de culoare pentru tricourile barbatesti sunt foarte variate. Unii barbati se simt mai confortabil in imprimeuri puternice si culori luminoase; altii prefera sa mearga pe culori clasice si minimaliste, dar materialul este esential. Inul si bumbacul de inalta calitate vor da tricoului un aspect deosebit care se va potrivi cu o gama variata de culori.

Cu toate acestea, tesaturile solide in nuante deschis sunt cele mai potrivite. Tricourile albe sunt pentru totdeauna, dar culorile deschise sunt potrivite pentru a fi incercate si la alte material, precum inul

Cea mai simpla optiune pentru un barbat este albul. Un tricou pentru barbati alb va arata intotdeauna grozav. Niciodata nu se va demoda!

 

                                                                                                                                                   Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului