Pentru el

#cadouri craciun barbati #cadouri craciun #craciun #barbati

Cum sa alegem cele mai inspirate cadouri de Craciun pentru barbati

Pentru multi dintre noi, alegerea unui cadou inspirat pentru un domn, cu prilejul Craciunului, e o sarcina nu tocmai usoara. Insa, oricat de pretentiosi s-ar dovedi domnii vizati de bunele noastre noastre intentii, exista cateva chei prin care putem intui ce anume isi doresc acestia sa descopere sub bradul de Craciun.

Cheile dorintelor si asteptarilor barbatilor se afla in mainile spiridusilor Borealy – Cadouri de Lux care, de aceasta data, ne vor impartasi reteta succesului pentru alegerea unor Cadouri pentru Barbati perfecte. Inainte de a lua aminte la sugestiile profesionistilor, astfel incat domnii din viata noastra sa se simta rasfatati si incantanti de cadourile ce le vom oferi, tineti cont de urmatoarele trei sfaturi majore:

Barbatilor le plac cadourile practice, dedicate obiceiurilor, capriciilor si propriilor placeri. Nu daruiti domnilor cadouri ce implica ochi artistic sau preferinte estetice, respectiv nu le oferiti in dar haine, parfumuri sau alte bijuterii in afara butonilor, pentru ca riscul de a dezamagi e mult prea mare.

Domnii pun mare accent pe calitate. Nu faceti compromisuri care sa afecteze calitatea cadoului ales, imaginati-va ce si-ar alege destinatarul si optati pentru cea mai respectabila optiune.

Cadoul oferit barbatului trebuie sa-i atinga cel putin o coarda sensibila, altfel spus, sa fie dedicat unei pasiuni, placerii destinatarului. Chiar si in materie de cadouri corporate, acestea trebuie sa denote preocupare in alegerea lor si sa sensibilizeze primitorul.

Cadouri inspirate de Craciun pentru barbatul tanar

Domnii pana in 30 de ani fie s-au asezat la casa lor si sunt casatoriti, fie investesc in viitorul lor profesional, muncind din greu pentru o viitoare cariera de succes. Putem sa le oferim acestor barbati cadouri practice si selecte, pe care sa fie mandri sa le afiseze in orice anturaj si care sa le confirme seriozitatea si potentialul. Un set alcatuit din manusi din piele de inalta calitate, un fular elegant, cravata, butoni si batista il va inarma pe tanarul destinatar cu toata arsenalul de accesorii vestimentare de care are nevoie pentru a se remarca in campul profesional. La fel si un ceas Tommy Hilfiger, spre exemplu, va fi salutat cu tot entuziasmul de catre destinatarul sau, mai ales daca acesta da semne ca va deveni, in timp, un impatimit colectionar de instrumente ale timpului. Daca este un pasionat al motoarelor, ii putem darui tanarului domn o pereche de butoni – motocicleta placati cu rodiu, surpriza lui la deschiderea cadoului putand fi usor intuita. Nu in ultimul rand, un portofel S.T. Dupont, din piele neagra naturala, va fi bine primit de barbatul stilat, bucuros sa afiseze un accesoriu de calitate, de designer si rafinat.

Cadouri de Craciun pentru barbatul matur

Pe masura ce inainteaza in varsta, domnii sunt tot mai greu de multumit. Cadourile pentru barbatul matur trebuie sa fie valoroase, deosebite, magulitoare. Pasionatului de ceasuri ii putem oferi, acum, o caseta luxoasa pentru pastrarea colectiei proprii, generos compartimentata si realizata din materiale de calitate inalta. Colectia de casete Friedrich pentru pastrarea ceasurilor, disponibile pe rafturile Borealy, detine, cu certitudine, cutia ideala pentru instrumentele timpului la care domnul caruia vreti sa-i complimentati pasiunea viseaza. De asemenea, un businessman stilat ar ramane mut de admiratie daca ar primi in dar magistralul set pentru birou Jules Verne, placat cu aur de 23 carate si faurit in Spania de maestrii reputatului brand Credan. Nici artistii italieni nu sunt mai prejos, artizanii Chinelli invintandu-ne sa impresionam domnii iubitori de coniacuri fine cu incalzitoare rafinate, innobilate cu metale pretioasesi ornamente deosebite. Businessman-ul activ va aprecia mapa S.T. Dupont din piele neagra – un alt accesoriu de lux ce recomanda profesionalismul si seriozitatea posesorului.

Cadouri deosebite de Craciun pentru seniori

La varstele inaintate, domnii au gustat tot ce e mai bun din viata, iar preferintele lor sunt mature, stabile. Motiv pentru care seniorilor rafinati trebuie sa le oferim cadouri de calitate premium si de o eleganta atemporala. Fumatorii vor fi mai mult decat incantati de humidorul Wiston Churchill By Credan, decorate cu fine ornamente din aur si prevazut cu accesoriile de baza pentru pastrarea si intretinerea trabucurilor: higrometru, umidificator si cutter. De asemenea, iubitorii cognacului vor fi vizibil emotionati de valoarea si rafinamentului incalzitorului de lux pentru cognac Bonaparte by Credan, ce aseaza pe un monumetal suport aurit sapte pahare de colectie pentru servirea eau-de-vie-urilor nobile. La fel si setul Chinelli alcatuit din sase pahare pentru vodka, placat cu argint si tronat de o superba decoratiune – vultur, simbol al puterii, succesului si bogatiei. Gesturile frumoase, suportul oferit de-a lungul anilor merita rasplatite cu un dar de neuitat, pe masura domnilor remarcabili din viata noastra – fie acestia rude, profesionisti sau mentori.

Pentru sugestii, sfaturi si recomandari, consultantii de cadouri Borealy va stau la dispozitie gratuit, acestia fiind reprezentantii in teren ai Mosului. Cadourile dumneavoastra, intr-o prezentare impecabila asigurata de spiridusii Borealy, vor ajunge, in cel mai scurt timp, sub bradul destinatarului. Iar povestea acestui Craciun nu poate avea decat un singur deznodamant: barbatul fericit!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare