Pentru el

#creme par barbati #creme modelatoare #creme barbati #creme par

Creme modelatoare de par dedicate barbatilor - Reuzel

Nu doar femeile isi fac griji despre cum sa isi aranjeze parul. Barbatii, in egala masura, petrec suficient timp in oglinda pentru a da parului forma pe care o doresc, folosind produse cum ar fi gelul de par, spuma de par sau fixativul.

In cazul in care produsele mentionate mai sus nu te multumesc, pe piata exista si crema modelatoare pentru barbati. Folosita cu predilectie de hairstylisti priceputi, aceasta crema iti ofera un aspect cool si este foarte usor de manevrat

Diferitele produse pe care le foloseai pentru a-ti aranja parul nu te multumesc intotdeauna. Gelul de par ii ofera podoabei tale capilare un aspect de ud, care nu este mereu potrivit situatiilor in care te afli. In plus, nu mai este la moda. Acelasi lucru se intampla si cu spuma de par. Pe de alta parte, fixativul este destul de pretentios avand in vedere ca trebuie sa iti aranjezi parul intai si abia apoi sa il fixezi. In cazul in care esti o persoana care are firul de par subtire, iti este destul de dificil sa-l aranjezi, avand in vedere ca se aranjeaza destul de greu.

Aplici, aranjezi si gata!

Crema modelatoare de par dedicata barbatilor pare ca este solutia problemei tale. Datorita compozitiei sale, acest produs este foarte usor de manevrat, pieptanat si de indepartat. Astfel, nu vei petrece minute in sir in oglinda incercand sa gasesti o modalitate prin care parul tau sa stea cum iti doresti. Pur si simplu, aplici crema si o manevrezi in orice directie doresti, fara ca podoaba ta capilara sa aiba un aspect ud sau sa fie prea aspra la atingere. In functie de ce iti doresti, poti opta pentru crema modelatoare cu fixare medie sau cea cu fixare puternica. Ambele se aplica si se manevreaza la fel de usor.

In plus, datorita ingredientelor pe care le are, crema modelatoare de par ii va oferi parului tau un miros placut si il va lasa sa respire exact cat are nevoie, fara sa il sufoce. Astfel de produse sunt foarte des folosite in randul hairstylistilor, care au renuntat de ceva timp la produsele traditionale de tip spuma, gel sau fixativ. Unele produse de acest gen imbacsesc foarte repede podoaba capilara si, folosite pe termen, nu sunt sanatoase pentru parul tau.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare