Pentru el

# jachete barbati #jachete de toamna #toamna

Cele mai bune 3 jachete de toamna pentru barbati

Toamna este anotimpul in care vreme va fi greu de prevazut, ceea ce poate face dificila alegerea jachetei potrivite.

Vor fi zile calduroase, dar si zile reci si ploioase, iar schimbarile pot fi rapide, chiar si in numai cateva ore. Astfel, ziua poate incepe cu o dimineata superba de vara si, in numai cateva ore, se poate transforma intr-o zi furtunoasa de toamna. Secretul pentru a face fata conditiilor meteo ale toamnei si schimbarilor acestora, este sa porti straturi. In acest mod poti elimina piese vestimentare cand e prea cald, sau le poti adauga daca temperatura a scazut. Jachetele de toamna pentru barbati sunt piesele ideale pentru a crea tinute stratificate adecvate. Astfel, in loc sa poarte un palton elegant, barbatii pot alege o geaca si o esarfa care sa aduca un plus de farmec si de stil. Iata trei din cele mai bune jachete de toamna pentru barbati. Acestea sunt atemporale, versatile si vor da stil tinutelor, fara a exista riscul ca se vor demoda in timp.

Jacheta din denim

Prima pe lista cu jachete barbatesti de toamna este jacheta din denim. Deoarece nu tine nici prea cald, dar nici prea frig, aceasta va fi intotdeauna alegerea excelenta pentru perioada de tranzitie si schimbarile de vreme specifice toamnei. Totodata, este jacheta ideala pentru momentele in care barbatii nu stiu daca ar trebui sa poarte un sacou sau nu si poate functiona de minune ca piesa de stratificare. Desigur, este o piesa casual care nu se poate purta cu camasa si cravata, dar arata minunat cu o pereche de chinos. Daca o porti cu blugi, asigura-te ca acestia au o nuanta sau o culoare diferita.

Jacheta de piele

Daca esti in cautarea unei jachete cu atitudine, te poti opri cu incredere la jacheta de piele. Este piesa clasica obligatorie din garderoba oricarui barbat. Pur si simplu, nu vei gasi o jacheta mai potrivita pentru un look masculin si plin de stil, si nu vei trece neobservat pe langa femei. Exista o multime de modele si stiluri de jachete de piele, motiv pentru care va trebui sa investesti ceva timp pentru a proba si a afla care este cel mai potrivit pentru tine. Alege o piesa de calitate, pentru ca aceasta jacheta este atemporala si vei dori sa o porti cat mai mult timp.

Jacheta Bomber

Jacheta Bomber a fost purtata pentru prima data in Primul Razboi Mondial de pilotii de avioane. Promovata si popularizata de celebritati si vedete, jacheta Bomber a devenit rapid o piesa vestimentara barbateasca. Aceasta jacheta se remarca prin talia elastica si manecile cu mansete care accentueaza silueta masculina. Totodata, este genul de jacheta care te poate proteja de vant, precipitatii si frig, ceea ce o face ideala pentru toamna. In plus, se poate folosi ca strat intermediar de indata ce iarna a venit si vei avea nevoie pe deasupra de o haina mai groasa. Magazinul Bolf.ro vine cu o ofera generoasa de jachete Bomber, deci vei putea alege stilul si culoarea dorite.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului