Pentru el

# primavara 2020 # tendinte moda #tendinte #moda #primavara

Ce se poarta in primavara 2020! Ultimele tendinte in materie de moda

Primavara 2020 este din ce in ce mai aproape iar designerii se intrec deja in colectiile potrivite pentru noul sezon. Celebrul designer american Tommy Hilfiger va lansa o noua colectie dedicata barbatilor, in colaborare cu Lewis Hamilton, Campionul Formula One, care promite sa faca furori in acest an.

Brand-ul Tommy Hilfiger anunta ca designer-ul american Tommy Hilfiger si Campionul Formula OneTM Lewis Hamilton vor celebra progresele sustenabilitatii care stau in centrul celei de-a patra colaborari TommyXLewis in cadrul spectacolului de moda TommyNow primavara 2020, in Londra, pe data de 16 februarie 2020, ora 20:00 GMT.

Obiectivul de sustenabilitate al colaborarii celor doi a avansat in fiecare sezon, peste 75% dintre tinutele din colectia TommyXLewis Primavara 2020 fiind realizate cu materiale mai durabile si prin parteneriate care reduc impactul negativ in lantul de aprovizionare. Cea mai recenta colaborare TommyXLewis prezinta bumbac din surse 100% mai sustenabile, inclusiv bumbac organic si materiale reciclate, alternative de piele vegana, denim pre-spalat cu impact scazut si miDori® bioWick, o amprenta vegetala pe baza de ulei, cu un nivel scazut de carbon si uscare rapida.

"Suntem hotarati sa fim unul dintre cele mai mari brand-uri de lifestyle sustenabile din lume, iar acesta este un angajament pe care il impartasim cu Lewis", a spus Tommy Hilfiger. "Din prima zi, Lewis si cu mine am pornit intr-o calatorie in care ne-am propus sa incorporam principii inovatoare de productie si materiale durabile in fiecare dintre colaborarile noastre. Suntem mandri sa realizam noi repere in fiecare sezon, colectia pentru primavara 2020 fiind colaborarea noastra cea mai sustenabila de pana acum"

"A patra colectie colaborativa ma reprezinta cel mai bine - nu numai ca surprinde viziunea mea personala a stilului de strada, dar este fidel si mesajului de sustenabilitate fata de care sunt atat de pasionat", a spus Lewis Hamilton.

"Tommy si cu mine cercetam continuu noi modalitati de a duce viziunea noastra de sustenabilitate cat mai departe, iar Primavara 2020 este cea mai recenta etapa in aceste realizari. Sunt atat de incantat sa lansez prin intermediul platformei TommyNow stilurile durabile pe care le-am creat si sa transmit in continuare acest mesaj".

Pentru primavara 2020, TommyNow se intoarce la Londra unde va avea loc pe fundalul emblematicei galerii Tate Modern, in timpul Saptamanii modei din Londra. De la momentul lansarii sale in septembrie 2016, platforma experientiala TommyNow "See Now, Buy Now" a facut inconjurul lumii, cu opriri in New York, Paris, Shanghai, Milano si Los Angeles. Alaturi de cea mai recenta colaborare TommyXLewis, colectia Hilfiger de primavara 2020 pentru barbati si femei va avea premiera de asemenea in cadrul evenimentului experiential TommyNow din Londra. Fiind inspirate de spiritul de pionierat din centrul Americii moderne, modelele Hilfiger Collection Primavara 2020 reprezinta intalnirea dintre stilul country si rock-and-roll cu stilul East Coast, ducand fanii intr-o calatorie cu peisaje americane iconice.

Avand la baza conceptul Tommy Hilfiger "See Now, Buy Now", toate tinutele de podium pentru Primavara 2020 vor fi disponibile printr-un ecosistem de canale de cumparare imediata in peste 70 de tari, incluzand magazinele Tommy Hilfiger.

Viziunea lui Tommy Hilfiger este aceea de a crea o moda ce deschide mintea si transcende sabloanele. Ca parte a acestei calatorii, strategia de sustenabilitate a afacerii acopera tinte de la integrarea circularitatii in proiectele sale si procurarea intregii cantitati de bumbac din surse mai sustenabile, pana la fabricarea a 50% din produsele sale din denim folosind procese de finisare cu impact redus, pana in 2020 si luarea unui rol activ in administrarea apei. in 2018, realizarile cheie au inclus procurarea a 70% din volumul global de bumbac utilizat de companie din surse mai sustenabile. De asemenea, Tommy Hilfiger s-a asociat cu WWF pentru a instrui lucratorii la 17 parcuri industriale din bazinul raului Taihu din China pentru gestionarea riscurilor privind apa.

Mai multe informatii despre viziunea lui Tommy Hilfiger privind sustenabilitatea puteti gasi aici: https://global.tommy.com/en_int/about-us-corporate-sustainability.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare