Pentru el

#colectie barbati #stil masculin #barbati

Ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunui barbat! Tendinte primavara 2019

Moda este importanta si pentru barbati, nu doar pentru femei. Tocmai de aceea, barbatii care-si doresc sa fie prezentabili si sa faca o impresie buna oricunde ar merge, trebuie sa fie la curent cu noutatile din lumea modei.

Pentru aceast sezon designerii de renume se asociaza cu marci de renume, precum Mercedes. Asa a aparut colectia capsula pentru barbati TommyXMercedes-Benz. Colectia imbina mostenirea clasica americana cool a brandului Tommy Hilfiger cu expertiza tehnica inovatoare a celor ce sunt de cinci ori Campioni Mondiali Formula One.

Colectia de primavara 2019 celebreaza valorile impartasite de cele doua branduri pentru calitate, modele durabile si inovatie. Prezentand-ul pe modelul Andrew Cooper si un Mercedes-Benz 300 SL vintage, mood-ul este unul sofisticat si elevat.

Colectia prezinta stiluri atemporale, inclusiv pantalonii chino, jacheta bomber si jeans la care s-au adaugat elemente functionale, precum finisaje pentru controlul climatului si fire textile rezistente la indoire intr-o paleta de rosu, alb si albastru subliniata cu gri si negru.

"Ca fan al motorsportului de-a lungul vietii, m-a inspirat oportunitatea de a-mi uni fortele cu Campionii Mondiali Formula One® Mercedes-AMG Petronas Motorsport si a imbina pasiunea comuna a celor doua branduri pentru modelele moderne si pentru inovare", a declarat Tommy Hilfiger. "Colectia capsula TommyXMercedes-Benz Primavara 2019 pune in lumina stiluri atemporale cu o nota tehnica pentru noua generatie de fani ai curselor de viteza si ai brandului Tommy Hilfiger", adauga acesta.

Colectia s-a lansat la nivel global in reprezentantele Mercedes-Benz si in magazinele Tommy Hilfiger selectionate incepand cu data de 1 aprilie 2019.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare