Pentru el

# purtare accesorii #accesorii barbati #accesorii

Ce accesorii poarta barbatii in 2020?

Stim cu totii ca accesoriile bine alese pot duce la o tinuta cu adevarat exceptionala. Accesoriile sunt ceea ce completeaza tinuta si demonstreaza ca ti-ai facut timp pentru ca outfit-ul tau sa arate bine si ca nu ai aruncat pe tine, pur si simplu, primele doua piese pe care le-ai gasit in dulap. Stim, de asemenea, ca accesoriile folosite gresit si fara incredere pot strica intregul aspect cu usurinta.

Cu toate acestea, multi barbati nu sunt confortabili cu purtatul de bijuterii sau accesorii. Ti-am pregatit aici o lista de accesorii barbatesti pe care ar trebui sa le incerci:

Bratarile. Daca nu ai mai folosit bratari inainte, este timpul sa incepi acum. Bratarile au fost printre accesoriile de top ale barbatilor de ceva vreme si vor continua sa ramana asa si in 2020. 

Ai deja un producator de camasi barbatesti preferat? Ei bine, e timpul sa cauti un magazin specializat si in bijuterii barbatesti. Indiferent ca porti haine clasice sau tinzi spre articole street, exista o bratara potrivita pentru orice stil. Aminteste-ti ca o bratara ar trebui sa fie acolo ca un detaliu subtil, nu ca piesa centrala a tinutei tale, ci ca una care aduce un plus intregului tau aspect.

Ceasurile. Un lucru este sigur: ceasurile nu isi vor pierde niciodata farmecul. Un ceas este o forma de auto-exprimare, iar stilul ceasului spune multe despre personalitatea ta. Acest lucru trebuie avut in vedere cand alegi un ceas. 

Unora le place sa detina unul singur care sa fie de buna calitate si pe care il pot folosi in orice ocazie. Altii prefera sa aiba mai multe optiuni si detin mai multe ceasuri diferite pe care le pot alterna chiar si zilnic.

Primul si cel mai comun trend din lumea ceasurilor se bazeaza pe un design foarte simplist. Perspectiva este de obicei foarte minimalista, iar culoarea este neutra. Principalul avantaj al acestor modele este ca sunt adesea foarte versatile si pot fi folosite atat cu tinute casual, cat si alaturi de camasile elegante pentru nunta.

Inelele. Nu toti barbatii sunt suficient de increzatori incat sa poarte inele. Parerea multor barbati este ca singurul inel pe care ar trebui sa il poarte un barbat este o verigheta. Din fericire, lucrurile s-au schimbat in ultima perioada, iar barbatii au inceput sa realizeze potentialul inelelor ca accesorii de moda. 

Exista o multime de inele care exprima cat se poate de bine masculinitatea, lucru care ii ajuta pe barbati sa isi exprime stilul prin bijuterii fara sa arate feminin. Indiferent ca preferi inelele subtile sau masive, exista optiuni elegante pentru toate stilurile. 

Nu in ultimul rand, ar trebui sa te asiguri ca toate accesoriile tale sunt ingrijite si in forma buna si ca nu ofera un aspect mult prea incarcat. Ca si in cazul femeilor, prea multe bijuterii ar putea sa strice cu usurinta un outfit reusit.  

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare