Pentru el

#ceasuri tissot #ceasuri de mana # ceasuri barbatesti

Cauti un ceas elvetian? Incearca un Tissot!

Pentru cei care respecta traditia si maiestria cu care se lucreaza un ceas de mana, Tissot reprezinta marca ce nu dezamageste niciodata la aceste capitole, reusind intodeauna ca prin produsele scoase pe piata sa surpinda placuta adevaratii pasionati ai accesoriilor de acest gen.

Deviza brandului a ramas aceeasi, de la lansare si pana in prezent conform careia “inovatia se stabileste prin traditie” reusind prin acest tel sa devina membra a Swatch Group, cel mai mare producator si distribuitor de ceasuri din lume. Cu o gama larga si variata de produse de calitate foarte buna, compania a reusit sa castige numerosi admiratori ce cauta modelele de ceasuri Tissot pentru tehnologie, materiale, design si precizie.

De la inceput, producatorii au vrut sa tinteasca cat mai sus, fabricand initial ceasuri de buzunar, care au avut un succes fenomenal in Rusia anului 1858, continuand cu ceasuri barbatesti si mai tarziu deschizand piata si pentru modelele de dama, care s-au bucurat de o foarte mare cerere.

Vanduta in peste 16.000 puncte de vanzare in intreaga lume, gama Tissot ofera o selectie variata de ceasuri care se potrivesc tuturor gusturilor si nevoilor functionale. In momentul de fata, in Europa detin primul loc in preferintele celor ce poarta ceasuri de mana iar de-a lungul timpului numeroase personalitati au ales sa se afiseze cu modele din colectia brand-ului.

 

Asadar, cei ce detin marca se pare ca au descoperit reteta succesului care a transformat mica afacere din oraselul Le Locle intr-o companie de renume international prezenta in 160 de tari.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului