Pentru el

#stil masculin #moda barbati #vestimentatie

4 moduri de a impresiona o femeie prin vestimentatia corecta

Ai parte de o prima intalnire cu femeia visurilor tale sau pur si simplu doresti sa iti impresionezi partenera de viata asa cum nu ai mai facut-o de mult timp? Pentru o femeie, aspectul fizic conteaza destul de mult in ideea ca un barbat care se respecta ar trebui sa fie cat mai ingrijit.

Un barbat care se imbraca frumos va avea intotdeauna succes in ochii unei femei, dand senzatia astfel de putere, barbatie si sarm.

Ca sa poti impresiona persoana iubita atunci cand iesiti in oras la un film, aveti o intalnire romantica sau o revedere cu prietenii, asigura-te ca tii cont de cateva dintre urmatoarele idei.

1. Poarta un sacou elegant

Se stie foarte bine ca un barbat la sacou sau costum arata extrem de bine in ochii unei femei. Pentru o intalnire romantica in oras, poti alege sacouri barbati elegante precum cele de la https://antoniogatti.ro/sacouri-barbati si nu vei da gres.

Alege culoarea care simti ca ti se potriveste cel mai bine, in functie de pantalonii pe care ii porti. Un sacou in tonuri de maro va da extrem de bine la un pantalon crem, pe cand un sacou bleomarin se va contrasta mai frumos cu un pantalon alb. Daca doresti un look casual, nu trebuie sa iti fie teama: poti purta sacoul cu o pereche de jeans de bun gust.

2. Nu fugi de camasa

In ultimii ani barbatii au inceput sa inteleaga ca o camasa nu trebuie purtata numai la birou. Femeia de langa tine va fi impresionata sa te vada intr-o camasa care se aseaza frumos pe tine. Daca adaugi si o cravata, deja o vei da pe spate.

3. Alege incaltamintea de calitate

incaltamintea este foarte importanta pentru o persoana. Ca barbat, nu trebuie sa ai multe perechi de pantofi sau adidasi, insa asigura-te ca ceea ce ai este calitativ. O femeie sesizeaza aceste aspecte si va fi placut surprinsa.

4. Simte-te comod si atractiv cu o vesta din puf

Cand mergi cu iubita in vizita la niste prieteni buni ar trebui sa te imbraci un pic mai elegant decat o faci de obicei. Desigur ca nu esti obligat sa fii la 4 ace, dar daca ai la indemana o camasa frumoasa simpla si niste pantaloni clasici, tinuta ta va fi aproape completa.

Poti finisa totul cu o vesta care sa iti tina de cald. Din seria de veste din puf barbati ai multe modele frumose din care sa alegi, pe care le gasesti pe siteul https://antoniogatti.ro/veste-barbati.

O vesta cu puf cu tonuri de maroniu sau visiniu te vor ajuta nu doar sa arati bine, ci si sa te bucuri de o tinuta in ton cu toamna. Daca ai alte preferinte vestimentare, la Antonio Gatti gasesti si veste cu puf pe verde, gri, negru sau argintiu. Modelele si texturile sunt si ele variate, asa ca o vesta lucioasa poate fi usor inlocuita de una cu aspect mat. Pe deasupra, beneficiezi de transport si retur gratuit.

Incearca noi tinute si impresioneaza prin stilul vestimentar!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare