Pentru el

#pentru el #cadouri barbati #cadou

4 idei de cadouri practice pentru ea si el

Cand vine ziua cuiva drag, pe care il cunosti de mult, poate fi destul de greu sa il mai surprinzi cu un dar. Insa studiile arata ca 7 din 10 persoane se bucura mai mult atunci cand primesc un cadou util, de care se pot bucura vreme indelungata.

Noi am facut o lista scurta de idei cadouri care te pot scoate oricand din impas, cu garantia ca nu vei da gres. Potrivite si pentru cadouri barbati si pentru cadouri femei, sarbatoritii se bucura sa primeasca darurile de mai jos, si le vor purta sau folosi cu drag, gandindu-se la tine.

  1. Un ceas de mana. Unul dintre accesoriile preferate ale doamnelor si printre putinele tipuri de bijuterii pe care le pot purta domnii, acest obiect va fi mereu bine primit. Incearca doar s ate asiguri ca persoana pentru care il cumperi nu are deja un model similar.
  2. Un portofel. Pentru ca nu este un obiect pe care sa il schimbam prea des si la care de obicei nu ne gandim prea mult, portofelul facut cadou va fi mereu surprinzator si apreciat. Ca sa fii sigur ca alegi potrivit, mergi pe o varianta simpla, eventual monocroma.
  3. Un set de birou. Pentru cunoscutii sau colegii care isi petrec timp la birou, scriind sau semnand acte sau pentru seful ori sefa ta, un set cadou format din pix si stilou sau agenda ar fi potrivit. Cele de la branduri celebre sau de colectie, daca iti permite bugetul, sunt cele mai de efect.
  4. Un parfum. Cei mai multi oameni, femei si barbati, obisnuiesc sa poarte constant un parfum care ii defineste. Daca stii deja care este acesta, chiar daca mai are deja 2 neincepute, sarbatoritul se va bucura sa isi completeze „stocul” cu aroma preferata. In plus, va aprecia ca ai fost atent la detalii si ai cumparat chiar parfumul pe care il iubeste.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare