Pentru el

#ceas #ceasuri #moda #barbat #barbati

Ultimele noutati in materie de ceasuri pentru barbati

Stiti deja ca nimic nu se compara cu un ceas cu cadran alb cu o curea neagra. Daca o piesa clasica inca nu si-a gasit loc in arsenalul vostru fashion acest lucru ar trebui sa fie pe lista voastra de prioritati.

Ca una dintre putinele bijuterii pe care o pot barbatii purta, evident dupa verigheta, un ceas de "prima-mana" aduce putere si clasa garderobei voastre. Daca va stralucesc ochii la privirea unui ceas cititi mai departe recomandarile mele.

Ceasul cu aspect de piele

Ori de cate ori simtiti nevoia de diversitate in imaginea voastra puteti conta pe piele pentru o propulsare a imaginii. Pielea tinde sa fie un element esential al modei mondiale contemporane, sub forma de pantaloni si jachete si chiar ca element de design pe un clasic pulover si bine-nteles pe un ceas. De fapt, una din cele mai cautate modalitati folosite pentru atragerea atentei este o curea lata de piele cu un cadran mic, eventual fara cifre, model ce a avut succes pe piata.

In contrast cu acest model recomand o curea dubla, prima banda fiind putin mai lata decat ceasul, care de aceasta data trebuie sa fie putin mai mare si sa para destul de aglomerat, de exemplu sa aiba cifrele mari.

Ambele recomandari sunt capabile sa atraga ochiul femeilor ce trec pe langa voi.

Ceasul "ascuns"

Pentru cei putin excentrici si care mai poarta si alte podoabe, exista ceasurile gen bratari care sub o clapeta sau un capac ascund timpul. Fie ca este din piele sau cu aspect de otel, acest stil este dupa cum spuneam recomandat celor ce poarta diverse accesorii si are un impact cu siguranta asupra celorlalti.

" Back to the future "

Nu, nu ma refer la filmul clasic cu profesorul acela aiurit care a inventat o masina a timpului, ci la ceasurile cu aspect futuristic, cu butoane multe, digitale, eventual cu modalitati de citire a orei doar pentru cunoscatori. Acest ceas are un design minimalist si se potriveste foarte bine cu tinuta casual si depinzand de model, chiar si cu cea office.

Ceasul conservator

Daca sunteti niste persoane mai conservatoare care prefera acest stil in defavoarea celor ce atrag atentia intr-un fel sau altul, puteti oricand opta pentru aceasta varianta. Cu toate aceastea puteti atrage atentia si cu aceste ceasuri, scotand in evidenta latura sobra si serioasa, calculata, care poate atrage unele femei.


Ceasul funky

Cel mai nonconformist stil, cu ceasuri mari si colorate si cu forme ciudate, butoane mari. Se asorteaza cu jeansi si tricouri eventual colorate, cu pantaloni scurti, cu coafuri la fel de nonconformiste, stil mai tineresc .

Fiti "omul orei"

Asemeni unei cravate mai colorate sau unor ochelari de soare putin iesiti din tipare care pot schimba fata imbracamintei pe care o porti, si ceasul este un accesoriu care iti remediaza tinuta dintr-o zi si este recomandat sa ai cat mai multe ceasuri ca sa le asortezi cu costumul pe care il porti la sedinta cu sefii sau cu pantalonii scurti si un tricou haios.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului