Pentru el

#moda barbati #primavara-vara 2011 #anchior #pantofi sport

Trenduri primavara-vara 2011 pentru barbati

Chiar daca nu se bucura de aceeasi dinamica ca moda feminina, stilul masculin are trendurile proprii, care te pot ajuta sa arati oricand bine imbracat. Afla care sunt trendurile primavara-vara 2011 in moda masculina.

Trendurile in moda barbateasca din acest sezon te pot ajuta sa iti coordonezi tinutele cu stil pentru orice situatie. Afla care sunt culorile cele mai folosite de designeri in acest sezon si care sunt croielile care te pot pune in valoare cel mai bine.

De la pantaloni care lasa glezna la vedere pana la anchiorul adanc, barbatii au la dispozitie multe tendinte din care sa aleaga cea mai estetica si confortabila alegere pentru sezonul cald. Afla care sunt trendurile primavara-vara 2011 in moda masculina.

 

Culorile sezonului


Negrul este culoarea vedeta a acestei veri in moda masculina. Tinutele albe monocolore au fost si ele prezente pe podium in numar mare, insa colectiile realizate de Louis Vuitton, Burberry, Balenciaga, Yves Saint Laurent , Jeremy Scott si alti designeri mari au fost dominate de tinuta neagra.

Indiferent de stilul tau, negrul se potriveste atat pentru tinutele elegante cat si pentru cele casual. Un tricou negru combinat cu pantaloni scurti negri ti-ar putea pune probleme in timpul verii, dar pentru primavara poate fi cea mai trendy tinuta.

Sursa foto: Theurbanagent.com

Combinatia albastru/portocaliu. Albastrul a fost pus in valoare de stilisti folosind alte culori pentru acest sezon. Combinatia cea mai reusita pare a fi albastru/portocaliu.

Daca aceasta combinatie nu se potriveste cu stilul tau, poti asorta albastrul cu alb sau cu rosu.

Combinatia albastru/portocaliu a fost insa prezenta in colectiile de primavara-vara 2011 ale multor designeri, printre care: Michael Bastian, Duckie Brown, Perry Ellis, Zegna si Antonio Azzuolo.

Sursa foto: Theurbanagent.com


Accesorii

 

Espadrilele sunt incaltamintea de vara preferata de stilisti pentru acest sezon. Pantalonii lungi care lasa gleznele la vedere sunt combinati cu espadrile sau sandale de vara pentru un stil casual.

Rucsacul revine si el in tendinte, dupa ce a fost abandonat o vreme in favoarea gentilor mari, care pot avea un aspect feminin, respins de barbatii care cauta esenta masculinitatii in moda.

Chiar daca nu este un trend nou, cureaua impletita este prezenta in acest sezon mai mult decat in 2010. Ideala pentru tinuta de vara, o curea impletita iti poate completa un look casual, dar trendy.

 

Trendurile verii

 

Pentru aceasta vara, in moda barbateasca, stilistii propun anchior -ul adanc, prezent atat in designul tricourilor, dar si al pulovarelor.

Jachetele asimetrice sunt un alt trend hot al sezonului, iar jachetele asimetrice de motociclist sunt printre cele mai cautate.

Dupa un deceniu in care au fost epuizate atat look-urile " baggy " cat si cele "skinny", designerii prefera acum un stil relaxat, "slim fit", care sa urmeze liniile corpului, fara sa fie stramt.

Tinutele de inspiratie nautica sunt un alt trend hot al sezonului, de la jachetele albastre pana la pantofii sport. Dungile orizontale raman in trenduri, la fel ca si pantalonii trei-sferturi.

Alege trendurile care se potrivesc cel mai bine cu stilul tau personal, dar nu ezita sa incerci si tendinte noi, care iti pot oferi un look proaspat pentru aceasta vara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare