Pentru el

#stil #tunsori #stil masculin #tunsori si coafuri #tunsori 2012 #tendinte tunsori 2012

Top tunsori masculine trendy in 2012

Tendintele anului viitor tind sa revitalizeze moda retro, atat la capitolul vestimentar cat si in materie de frumusete si stil. Fenomenul se petrece in egala masura pentru sectorul feminin si masculin, cel putin pentru moment. Iata ce tunsori masculine vor fi trendy in 2012.

Pregateste-te sa faci un salt in trecut, mai exact tocmai in anii '20-'30, de unde s-au inspirat trendsetterii modei pentru barbati in creionarea preferintelor anului 2012. Urmatoarele tunsori te vor ajuta sa fii in voga dupa Revelion:

Tunsoarea asimetrica

Anul viitor, barbatii trendy vor fi sfatuiti in continuare sa-si etaleze originalitatea prin asimetria tunsorii, de aceasta data intr-o nota mai dramatica: foarte scurt in partile laterale si in spate, lung in crestetul capului. Secretul reusitei acestei tunsori este sa iti ofere posibilitatea de a-ti aranja portiunea de par lung pe spate, exact ca protagonistii filmelor legendare ale epocii.



Foto: fashionisingpictures.net


Tunsoarea cu breton voluminos

Barbatii cu parul cret isi pot etala cu incredere dimensiunea generoasa a podoabei capilare in 2012. Se poarta bretonul voluminos, orientat in sus si purtat cu nonconformism. Partile laterale sunt mentinute la o lungime inferioara, pentru un control sporit al coafurii.

Tunsoarea cu breton "franjurat"

Tunsoarea de lungime medie, cu bretonul asimetric lasat sa depaseasca linia sprancenelor, are in continuare un viitor stralucit in fata. Brandul Burberry promoveaza intens stilul, astfel ca nu este cazul sa renunti la el daca te caracterizeaza.



Foto: mens-lifstyle.com

Tunsoarea militareasca

Stilul army ramane in voga si anul viitor, astfel ca tunsoarea militareasca isi castiga si ea un loc in randul preferintelor pentru 2012. Aceasta varianta este potrivita pentru parul drept, care va fi aranjat sub forma controversatilor "tepi". Calvin Klein este "responsabil" cu resuscitarea tunsorii popularizate cu cativa ani in urma de cultura urbana.



Foto: mens-lifstyle.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului