Pentru el

#stil #tenisi masculini #tenisi barbati #incaltaminte vara #incaltaminte barbati vara

Top tenisi masculini pentru vara 2012

Vara este perioada perfecta pentru a purta clasicii tenisi, incaltamintea preferata de majoritatea barbatilor in sezonul cald. Comozi si practici, ei pot completa cu succes imaginea purtatorului prin culoare, model si compatibilitate cu restul pieselor vestimentare. Iata care sunt cei mai populari tenisi masculini pentru vara 2012.

Cand vine vorba despre incaltaminte, barbatii vor sa rezolve etapa cumparaturilor cat mai repede posibil. In ceea ce priveste oferta de tenisi masculini, magazinele au in general suficiente oferte pentru a multumi toate gusturile. Vezi ce modele sunt populare in vara 2012!

1. Tenisii colorati

Nu toti tenisii sunt creati egali, cand vine vorba despre spectrul culorilor. Unele perechi vin in nuante vibrante ca rosu, albastru, galben si chiar mov. Data viitoare cand vrei sa completezi o tinuta, incearca o culoare care sa "iasa" din "peisaj", conform recomandarilor designerilor pentru acest an.

2. Tenisi cu animal print

Domnii care doresc sa se evidentieze intr-un grup pot opta pentru animal print sau orice tip de incaltimente cu imprimeu, in nuante neutre sau cele care imita blana animalelor. Sarpele, zebra sau leopardul se poarta vara aceasta pe tenisi.



Foto : ehowcdn.com

3. Tenisi stralucitori

Un alt model de tenisi in tendinte este cel cu detalii stralucitoare, precum detaliile metalice, particulele care reflecta lumina sau aplicatiile din lanturi.

4. Tenisi inalti

Vara aceasta, incearca modelul de tenisi inalti pana la glezna, pe care sa ii porti la fel de bine cu pantaloni lungi sau bermude in cadrul tinutelor casual.



Foto: ehowcdn.com

5. Tenisi clasici

Orice barbat are nevoie de o pereche de tenisi clasici in colectia personala, care nu risca niciodata sa se demodeze. Sunt perfecti pentru un gratar in aer liber, o iesire in bar sau pentru o sesiune de cumparaturi.



Foto: ehowcdn.com

6. Tenisi sport

Daca esti un tip sportiv, investeste intr-o pereche de tenisi sport special creati pentru alergari si confort sporit.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului