Pentru el

#pantofi #vara #barbati

Stil masculin: Incaltaminte de vara

Cand vine vorba de pantofi, o femeie cauta intotdeauna ceva care sa fie cat mai la moda posibil. Chiar daca lucrul acesta presupune sa poarte tocuri de 20 de cm si risca sa-si provoace nu doar leziuni externe, cat si interne. In ceea ce-i priveste pe barbati insa, lucrurile sunt total opuse. Mai mult decat orice, acestia pun pret pe confort. Cu cat piciorul sta mai relaxat in respectivul pantof, cu atat mai bine.

Binenteles ca asta nu inseamna ca barbatii nu sunt sau nu si-ar dori sa fie la moda. Tocmai pe lucrul acesta au mizat si designerii de pe podiumul international cand au creat colectia de pantofi masculini pentru vara aceasta: confort si stil.

 

Espadrilele

 

Daca pana acum ti-ai inchipuit ca acest model de incaltaminte ii este dedicat in intregime femeii, afla ca lucrurile nu stau chiar asa. In 2010, designerii le propun barbatilor sa adopte si ei acest trend. Pe langa faptul ca sunt comfortabile si racoroase, dau si o nota de originalitate si stil unei tinute. Astfel, poti opta fie pentru espadrilele cu spatele gol fie pentru cele in stil clasic. Case de moda precum Ralph Laurent, Prada sau Armani  iti urmeaza exemplul.

www.fashionsing.com www.fashionsing.comwww.fashionsing.com

 

sandale gladiator

 

Se pare ca acest model de incaltaminte este un must-have al sezonului nu numai la femei, cat si la barbati. Foarte comfortabile si in acelasi timp trendy sandalele gladiator sunt perfecte pentru o zi calduroasa de vara, pe faleza sau la terasa. Asa ca nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-ti  si tu o astfel de incaltaminte. Case de moda precum Salvador, Tommy Bahama sau Chaco iti ofera o gama variata de modele. Alege-l pe cel potrivit tie si fii pregatit sa intampini vara cu una dintre cele mai apreciate incaltari masculine pe 2010.www.designerzcentral.comwww.fashionsing.comwww.fashionsing.comwww.fashionsing.com

 

Flip-flops

 

Comozi si practici, papucii stil flip-flops sunt pe pozitie si anul acesta in ceea ce priveste moda masculina. Fie ca sunt din piele sau material textil, acestia nu trebuie sa lipseasca din sifonierul tau. Sunt perfecti pentru zilele toride de vara, pentru o sesiune de shopping cu prietena sau  pentru o plimbare pe malul marii.www.fashionsing.comwww.fashionsing.com

 

Pantofi clasici luciosi

 

Potriviti pentru orice moment din zi, pantofii din piele santata sunt un must-have al verii in ceea ce priveste stilul si eleganta. Trebuie sa ai grija insa ca pentru a purta o pereche de pantofi lacuiti, tinuta aleasa trebuie sa fie una in tonuri mai deschise. Louis Vuitton, Prada, Giorgio Brutini, Hugo Boss sau Ed Hardy iti arata cum.www.fashionsing.comwww.fashionsing.comwww.fashionsing.com

 

Tenisi colorati

 

Incaltamintea sport nu se va demoda probabil niciodata, mai ales tenisii. In culorii vii si vesele, acestia sunt alegerea ideala pentru a-ti insenina zilele de vara. Comozi si practici, tenisii sunt perfecti pentru a creea o tinuta casual-chic de invidiat.

www.fashionsing.comwww.fashionsing.comwww.fashionsing.com
 

Foto : www.chicagonow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului