Pentru el

#accesorii barbati #stil masculin #rucsac #moda barbati #barbati

Rucsacul – un accesoriu la moda pentru barbatul zilelor noastre

Stim cu totii ca in urma cu ceva vreme rucsacul ne amintea in mare parte de anii de scoala, insa astazi rucsacul a devenit un accesoriu la moda, atat pentru femei cat si pentru barbati, avand o influenta majora in industria fashion a ultimilor ani. Acest accesoriu nu mai este de multa vreme rezervat doar drumetiilor sau perioadelor in care mergem la scoala, ci este mai degraba privit ca o piesa fashion ce ocupa un loc important in garderoba noastra.

Din ce in ce mai multe persoane considera ca un rucsac poate sa shimbe radical o tinuta, evident in bine. El nu mai este acum privit din perspectiva utilitatii, de aceea multi dintre barbati renunta chiar si la servieta, alegand sa poarte un rucsac barbati, atent ales pentru a se potrivi tinutei casual-office.

Pentru ca a devenit un accesoriu atat de cautat, gasim astazi rucsacuri barbati care sa se potriveasca oricarui stil preferat de acestia. In cazul tinutelor office, se considera in general ca rucsacul poate sa nu transmita neaparat un mesaj formal, asa cum ar trebui sa o faca. Insa, daca vrem neaparat sa abordam o tinuta office si sa purtam un rucsac barbati, se recomanda ca acesta sa fie cat mai simplist, realizat dintr-un material de foarte buna calitate, precum stofa sau pielea naturala, sa aiba o forma patratoasa si culori neutre.

Barbatilor care adopta in general un stil mai sport, le este recomandat sa aleaga rucsacuri foarte rezistente, usor ajustabile, cat mai usoare si ideal, realizate din materiale impermeabile, astfel incat sa fie potrivite pentru oricare din activitatile sportive pentru care acestea sunt achizitionate. Bineinteles, pentru cei care vor, exista rucsacuri in culori si forme care sa se potriveasca diverselor echipamente sportive.

Asadar, indiferent de stilul si tinutele pe care alegem sa le purtam, este important sa optam pentru rucsacul potrivit fiecareia dintre acestea. Barbatii "la moda" pot alege rucsacuri cu un design cat mai creativ si extravagant.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului