Pentru el

#stil #bagaj #ponturi bagaj #impachetare bagaj #haine bagaj

Impachetarea bagajului: ponturi utile pentru barbati

Impachetarea bagajului poate fi uneori o sarcina dificila pentru barbati, cata vreme acestia se straduiesc in general sa se limiteze la strictul necesar si chiar mai putin (spre deosebire de femei). Urmatoarele ponturi utile nu se aplica exclusiv pentru urmasii lui Adam, insa ele respecta intocmai regula unui geamantan usor si generos cu piesele esentiale in acelasi timp.

Te pregatesti sa pleci in weekend la un eveniment programat de mult timp, insa impachetarea bagajului este partea obscura a planurilor tale? Ia in calcul o serie de ponturi utile si vei vedea ca aceasta "arta" poate fi la fel de accesibila si pentru barbati.

Lista

Inainte sa te apuci de treaba, fa o lista cu toate lucrurile pe care intentionezi sa le iei cu tine (scrie tot ce iti trece prin cap, vei putea elimina surplusul ulterior). In acest fel, te asiguri ca nu uiti nimic important si iti faci o idee de ansamblu asupra necesitatilor.

Gandeste-te la toate activitatile si locurile in care vei merge, apoi imagineaza-ti situatii in care vei avea nevoie de "x" lucru. La final, prioritizeaza toate lucrurile enumerate si rezuma-te la cele cu adevarat importante. Nu face compromisuri, cu siguranta nu vei avea nevoie de 7 perechi de sosete!

Hainele

Scopul tau este speculezi la maximum hainele pe care le iei cu tine: alege piese care pot fi asortate cu mai multe tinute. Pastreaza doar 3 camasi cu nasturi si acelasi numar de bluze polo si tricouri, cu guler in V (care te vor face mai prezentabil).

Mai ai nevoie de o pereche de blugi, o pereche de pantaloni scurti si o pereche de pantaloni eleganti. Coordonarea culorilor este si ea importanta, de aceea este important sa ramai intr-o singura paleta cromatica: nuante neutre, nuante pastelate etc.

Incaltamintea

Pe acelasi principiu al versatilitatii, alege-ti si incaltamintea: 2 perechi de pantofi casual (una dintre ele adaptata si blugilor, dar si pantalonilor sport) si o pereche de pantofi eleganti pot acoperi cu succes toate tinutele tale.

Produsele de ingrijire

Ia cu tine, in dimensiuni mici pe cat posibil: periuta de dinti, ata dentara, aparatul de ras, spuma de ras, un pieptan, samponul, sapunul, deodorantul, unghiera, o oglinda mica, prosopul, lotiune solara, servetele umede si detergent pentru pete (in caz de accidente).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului