Pentru el

#AirForce Precision #stilizare barba #intretinere barba #barba #rowenta

Cum sa obtii si sa intretii o barba perfecta

Indiferent de marime sau forma, barba este incontestabil cel mai cool accesoriu al barbatului contemporan. Conform preferintelor exprimate de majoritatea femeilor, barba de 3 zile are un statut aparte, datorita aspectului masculin, nici prea sauvage, nici excesiv de ingrijit, ci exact cum trebuie, adica pe placul doamnelor.

 

Barba perfecta masoara intre 3 si 4 mm si se obtine in trei zile de la ultima sesiune de barbierit. Pentru a o mentine, insa, e nevoie de ingrijire. Aparatul de tuns barba AirForce Precision de la Rowenta, cu lame cu invelis de titan si turbina de mare viteza, asigura o tunsoare extrem de precisa si aspira firele taiate in acelasi timp. Astfel, domnii vor avea barba perfecta de 3 zile, evitand iritatiile si fara grija curatarii parului tuns.

AirForce Precision ofera 20 de setari pentru o gama variata de stiluri, iar sistemul Soft Contour asigura precizie ridicata pe zonele delicate ale fetei. Aparatul are o autonomie de pana la 45 de minute, cu trei indicatori de semnalizare, la 15, 30 si respectiv 45 minute.

Cum se intretine o barba perfecta de 3 zile? Iata ce spun specialistii Rowenta: secretul sta in regularitate. La fiecare doua zile, evalueza situatia in fata oglinzii. Cu pieptenele si aparatul de tuns, cerceteaza calm, stilizeaza usor si taie fin.

Aceasta ingrijire regulata face toata diferenta. Pentru un plus de confort, ai grija de pielea ta, aplicand zilnic o crema hidratanta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare