Pentru el

# pantaloni eleganti # pantaloni eleganti slim fit #pantaloni barbati

Cum sa cumperi o pereche de pantaloni eleganti slim fit – Ghid al barbatului

Tuturor ne place un scaou frumos, o jacheta eleganta pentru o cina, o camasa personalizata sau un pulover de casmir. Dar toate cele de mai sus nu sunt nimic daca jumatatea de jos este putin neglijata. Iata 8 lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand alegeti umatoarea pereche de pantaloni eleganti slim fit.

In esenta, trebuie ca pantalonii eleganti sa arate bine atunci cand ii porti si poate fii destul de dificil.

Pentru a a te ajuta sa gasesti pantalonii eleganti potriviti, iti oferim ajutorul prin 8 sfaturi pentru a alege lungimea, materialul, culoarea si calitatea necesare atunci cand alegi o pereche de pantaloni eleganti slim fit. Nu trebuie niciodata neglijezi acesti pasi cand alegi o pereche de pantaloni eleganti.

1 Cumpara intotdeauna pantaloni eleganti semi-captusiti

Pantalonii eleganti din bumbac întotdeauna se potivesc, dar asigura-te ca sunt pe jumatate captusiti sau te vei trezi cu mancarimi pe coapse atunci cand te încalzesti de la dans. Pantalonul ideal este taiat subtire cu o talie normala si picior îngust, este atemporal si întotdeauna este potrivit. Ca ghid, uita-te la stilul frantuzesc din 1968 - asta este calea de a merge in ceea ce priveste alegerea pantalonilor eleganti.

2 Acorda atentie materialelor

Cand investesti în pantaloni eleganti slim, exista unele materiale pe care trebuie sa le eviti: o tesatura grosiera, de exemplu, va pierde intotdeauna forma, si acelasi lucru se aplica si casmirului, daca amestecul depaseste un anumit procent (20%).

3 Fit este totul

Fit este esential pentru ca, oricat de bine sunt facuti pantalonii eleganti slim fit, daca nu se potrivesc, nu-i vei purta niciodata. Uita-te în interiorul pantalonilor pentru a vedea cum sunt construite cusaturile. Pentru a vedea daca buzunarele au o calitate buna si dimensiun acceptabile .Cu totii uram buzunare scurte si buzunare din poliester.

4 Spune NU pantalonilor eleganti subtiri in combinatie cu un sacou

Evita pantalonii eleganti subtiri cu un sacou, pentru ca vor atarna iar materialul va capata o forma ciudata, departe de eleganta liniilor drepte si simetrice necesare pentru un aspect elegant.

5 Ia in considerare constructia ta fizica

Pantalonii eleganti pe comanda vor beneficia de o banda rigida, cu fermoar zavorat din metal, tiv si buzunare, cusaturi manual (in interior, care acopera imperfectiunile ) si pungi de buzunar decente, însa pantalonii gata pregatiti vor avea cusaturi robuste, in panza buna ce se potrivesc bine oricarui tip de constitutie. Asadar formatiunea ta fizica poate fii un factor decisiv in alegerea unei perechi de pantaloni eleganti.

6 Dunga pantalonului elegant are rostul ei

Pantalonii eleganti cu dunga sunt mult mai admirati pentru ca dau o nota de eleganta aparte. Fii mereu atent sa pastrezi aceste dungi si sa nu le strici printr-o depozitare gresita in dulap sau prin spalari repetate.

7 Corectati lungimea pantalonilor

In mod ideal, daca estii scund sau ai picioarele mai scurte decat stadardul, va trebuii sa scurtezi pantalonii, astfel incat sa loveasca perfect pantoful. De asemenea, merita efortul de a obtine un aspect curat si elegant, unde patalonul nu se cuteaza cand atinge marginea pantofului. Acest lucru va pune in eidenta si pantofii tau eleganti. 

8 Depoziteaza pantalonii corect

Dupa evenimentul la care ai purtat perechea ta preferata de pantaloni eleganti slim fit, ai grija sa ii depozitezi in dulap astfel incat sa nu le strigi dunga. Acestia trebuie curatati la un profesionist pentru a nu le strica textura materialului. 

                                                                                                                                                        Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului