Pentru el

#costum #mire #ginere #frac #joben #camasa #cravata #nunta #culori #culoare

Costumul de mire alb, negru... gri?

Negru sau crem, smoching sau frac, costumul de nu este o alegere usoara pentru un barbat. In ziua nuntii nu numai este cea care va atrage toate privirile, ci si mirele. De aceea, costumul masculin trebuie sa arate impecabil si pentru ca primul lucru care atrage atentia este culoarea acesteia, va prezentam cateva modele in nuante diferite.

Costum bej, pentru un barbat rafinat

Pentru un mire care isi doreste sa fie in ton cu rochia de mireasa deschisa la culoare a alesei lui, este recomandat un costum bej. Clasic si foarte elegant, acesta poate fi purtat cu o si o cravata in aceeasi nuanta cu a costumului. Ca la oricare alt , vesta este absolut necesara. Daca optezi pentru un astfel de costum, incaltamintea trebuie sa fie neaparat din aceeasi gama de culori.

Costum gri, pentru un barbat sofisticat

Acesta este un costum clasic, cu o culoare sofisticata si foarte stilat. Sacoul are doua buzunare in fata, trei buzunare interioare si se incheie cu doi . Se asorteaza foarte bine cu o camasa alba si o cravata gri cu imprimeuri. Daca viitoarea ta sotie are o rochie bleu sau alba cu imprimeuri argintii poti opta cu succes pentru un astfel de costum pentru ca va veti potrivi de minune.

Costum negru, pentru un barbat sobru

Desi costumul negru este clasic si merge la orice fel de ocazie, poate fi imbracat chiar si in calitate de mire. Sacoul cu trei nasturi si doua buzunare exterioare poate fi asortat foarte bine cu o camasa alba si cu o cravata neagra dintr-un material lucios, cu diferite motive (dungi , carouri, forme geometrice etc) . Pantofii si cureaua trebuie sa fie de culoare neagra.

Costum maron , pentru un barbat elegant

Un costum cu adevarat deosebit, chiar daca aceasta culoare nu este foarte des intalnita in cazul mirilor, este costumul maron . Sacoul cu trei nasturi, cu doua buzunare exterioare se potriveste foarte bine cu o camasa alba, simpla si cu o cravata alba cu dungi maron sau crem. Pantofii si cureaua pot fi ori in aceeasi nuanta cu costumul, ori de culoare neagra.

Costumul frac, pentru un barbat cu stil

Pentru cei ce au curaj si isi doresc ceva deosebit si diferit exista fracul cu joben si camasa cu broderie. Acesta poate fi purtat atat cu cravata, cat si cu papion, dupa preferinte. Evident, acest costum nu i se potriveste unui barbat scund, ci unuia de inaltime medie, asa ca daca aveti sub 1.70, renuntati la ideea de frac, oricat de mult v-ati dori, pentru ca exista o serie de alte modele extrem de interesante.

De retinut! Mirele trebuie sa poarte un costum clasic in cazul in care rochia de mireasa a alesei lui este una traditionala, insa in cazul in care ea are o rochie extravaganta si costumul mirelui poate avea culori si linii indraznete, pentru a se afla pe aceeasi lungime de unda.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare