Pentru el

#modele cceasuri # ceasuri barbati #ceasuri

Ceasuri barbati – Cum alegi modelul potrivit in functie de stilul tau

Cand spui accesorii barbati este inevitabil sa nu te gandesti in primul rand la ceasuri. De diferite forme, modele, dimensiuni, brand-uri sau design, ceasurile pentru barbati sunt astazi nelipsite din colectiile de accesorii ale fiecarui barbat preocupat de infatisarea sa.

Cand vine vorba de cumpararea unui nou model de ceas barbatesc, lucrurile nu sunt atat de simple precum par, caci aparent numeroasele variante de ceasuri barbati existente pe piata, vin sa le dea de furca barbatilor inainte de achizitie.

Iata ce modele de ceasuri barbati exista si cum trebuie alese in functie de stil:

Ceasurile clasice pentru barbati. Purtate in general de barbatii care adopta un stil vestimentar elegant si care acorda multa atentie aparitiilor lor in societate, aceste ceasuri sunt caracterizate de simplitate si culori care nu vin sa atraga atentia, ci sa completeze cromatic piesele vestimentare.

Ceasurile sport pentru barbati. Probabil printre cele mai des intalnite modele purtate de barbati, ceasurile sport nu completeaza doar costumele sportivilor de performana, ci stilul vestimentar casual, lejer adoptat de un numar mare de barbati. In realitate, aceste modele de ceasuri sunt mai degraba numite casual, pentru ca au fost adaptate acestui stil care s-a propagat extrem de repede si imbratisat rapid de majoritatea barbatilor.

Ceasurile cu modele complexe. Regasite adesea printre exemplarele colectionarilor de ceasuri, acestea sunt purtate de barbati la evenimente desebite, care le permit sa isi accesorizeze tinutele cu modele extravagante. Atat curelele, cat si cadranul acestor modele de ceasuri au un design iesit din comun, reprezentand o adevarata provocare pentru cei care le aleg.

Cum alegi culoarea potrivita? Din nou ia in calcul stilul personal, nu incerca sa iesi din zona de confort doar pentru ca ai observat ca altcineva poarta un ceas care ti-a atras atentia prin prisma culorii. Incearca sa adaptezi intotdeauana modelele de ceasuri la stilul tau vestimentar, cauta o varianta de mijloc daca ti-a furat inima un ceas care nu se incadreaza tocmai bine printre piesele tale vestimentare. Daca mergi pe un stil clasic, atunci nu alege in niciun caz un ceas in contrast din acest punct de vedere. Culorile cele mai potrivite acestui stil sunt negru sau maro. Daca alegi sa te imbraci casual sau sport, poti merge pe culori mai indraznete atunci cand iti alegi un nou ceas.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului