Pentru el

#stil vestimentar #costum #tinuta #eveniment

Ce stil vestimentar trebuie sa adopti la un eveniment

Fiecare dintre noi a participat la cel putin un eveniment si stie ca indiferent de tematica acestuia (nunta, botez, petrecere, aniversare samd) felul in care vom arata conteaza destul de mult. Chiar daca esti singur si vrei sa impresionezi vreo doamna sau domnisoara, chiar daca mergi alaturi de sotie sau iubita tinuta ta trebuie sa fie una care sa se incadreze in specificul evenimentului si sa te ajute sa-ti scoti in evidenta calitatile, fie ca esti femeie sau barbat.

Unele persoane prefera sa fie complet comune si sa nu se diferentieze cu nimic fata de restul oamenilor prezenti. in acest caz etapa de imbracare nu este deloc complicata ci doar trebuie sa arunci pe tine hainele pe care le ai la indemana, sa-ti pui cateva accesorii simple si eventual sa iti improspatezi putin mirosul cu un parfum de calitate. Astfel vei fi incadrat in peisaj si nu vei impresiona pe nimeni.

In schimb, daca vrei sa te faci remarcat in fata tuturor celor prezenti si chiar sa atragi atentia in mod special doamnelor sau domnisoarelor poti opta pentru un
costum Filip Cezar, o pereche de pantofi facuti pe comanda, un ceas scump, un parfum pe care sa nu-l uiti asa usor si nu il ultimul rand o freza demna de personalitatea ta. Respectand acesti pasi si avand o atitudine potrivita (caci si aceasta cantareste destul de mult) prezenta ta sigur le va ramane intiparita in minte persoanelor de la respectivul eveniment. Sfaturile anterioare se aplica si in cazurile in care esti chiar tu gazda evenimentului. Daca iti organizezi nunta si vrei sa te asiguri ca niciun invitat va fi mai presus de tine la capitolul outfit atunci poti apela la un costum mire care iti va garanta asa-zisa suprematie in materie de haine printre ceilalti barbati prezenti. Ba mai mult s-ar putea chiar sa le faci geloase pe celelalte doamne si domnisoare care o vor invidia pe sotia ta pentru faptul ca are o consoarta atat de eleganta.

Pana la urma hainele sunt facute pentru a ne reflecta noua personalitatea si nu pentru a ajuta noi la reflectarea personalitatii hainelor pe care le purtam. Asadar inainte de a ne alegem hainele pe care le vom purta indiferent de eveniment trebuie sa tinem cont si de felul nostru de a fi, de preferinte si personalitate. De exemplu, inainte de a merge la o nunta, o persoana rusinoasa, timida care sta mereu intr-un colt fara sa se miste nu-si va alege un costum care sa includa macat o pata de culoare precum verde sau albastru ci se va folosi de ceva clasic si comun care nu-l va ajuta sa se remarce in vreun fel. in cazul unei persoane care vrea sa se afirme si sa iasa in evidenta cu orice ocazie treburile stau exact invers. Acesta va alege mereu haine colorate care sa le asigure faptul ca vor fi vazuti de toata lumea si ca vor fi in centrul atentiei pe toata durata petrecerii.

Desi exista nenumarate stiluri pe care le poti aborda in momentul in care esti nevoit sa faci o alegere in materie de haine inainte de a te prezenta la un eveniment te poti numara printre persoanele nonconformiste care aleg un anumit outfit doar pentru simplul fapt ca le e pe plac si le defineste personalitatea, fara sa se ghideze vreo secunda dupa tematica evenimentului, respectiv dupa felul in care se vor imbraca ceilalti invitati. Desi acestia risca sa fie catalogati drept ''nebuni'' sau ''ciudati'' noi nu putem spune decat ca-i respectam pentru curajul de se imbraca dupa bunul plac, fara a se simti in vreun fel complexati de parerea pe care o vor avea ceilalti cu privire la stilul lor vestimentar. si acest lucru este valabil in foarte multe domenii atata timp cat totul este la limita decentei si nu deranjeaza alte persoane.

In concluzie, va puteti alege tinuta pentru un eveniment dupa tematica acestuia, bunul plac, bugetul de care dispuneti sau felul in care se imbraca ceilalti. Recomandarea noastra ar fi, totusi, sa faceti in asa fel incat sa combinati toate variantele pentru a rezulta un outfit ideal.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare