Pentru el

#camasi toamna 2012 #camasi #el castillo #stil masculin #camasi toamna

Camasi de toamna: 5 tendinte pentru 2012

Tricourile vaporoase de vara nu mai sunt potrivite pentru temperaturile in scadere de afara, motiv pentru care te afli probabil in cautare de camasi de toamna confortabile. Tendintele pentru vestimentia masculina in 2012 te incurajeaza sa renunti la clasicele nuante de albastru, negru sau gri si sa dai o sansa si altor culori interesante.

Imprimeurile diverse, in nuante suprinzatoare, sunt noile propuneri ale designerilor pentru camasile de toamna ale barbatilor in 2012. Iata cateva sugestii demne de luat in calcul, din aparitiile celebritatilor masculine de la Hollywood.

1. Camasa in carouri

Daca preferi mai degraba stilul casual-elegant, camasa in carouri este optiunea perfecta pentru tine. Coincidenta face ca acest imprimeu sa revina in tendinte toamna aceasta, pentru moda masculina si feminina deopotriva.

Poti crea o tinuta cu stil asortand camasa in carouri cu un tricou monocromatic purtat dedesubt si blugi clasici, exact ca actorul Sam Rosen.

2. Camasa in nuante pastelate

Chiar daca nu avantajeaza pe oricine, nuantele pastelate pentru camasile masculine sunt la moda la acest sfarsit de an, mai ales daca le porti in contrast cu alte culori stinse. De pilda, inspira-te din combinatia aleasa de Aloe Blocc, care a asortat o camasa lila cu o vesta eleganta gri-pal, care merg de minune cu o pereche de jeansi negri, simpli.

Completeaza ansamblul inedit cu accesorii masculine, precum o palarie Fedora, un ceas pretios sau o curea de calitate.



Foto: ehowcdn.com

3. Camasa purpurie

Purpuriul a revenit in tendinte pentru vestimentatia barbatilor si iti poate da un aer foarte elegant, daca insotesti aceasta culoare de nuante sobre si tari, precum bleumarinul sau negrul. Actorul Kevin McHale iti demonstreaza ca poti fi suficient de masculin si "dur", chiar si purtand purpuriu.

4. Camasa oranj

O alta tendinta puternica, aparuta initial in moda destinata femeilor, s-a extins si in sectorul masculin. Toamna aceasta, o camasa oranj te poate alinia instant noutatilor in vestimentatie. Actorul Dean Norris a ales un model cu dungi albastre, care arata foarte "casual-cool" in combinatie cu blugii albastri si pantofii in stil cowboy,in nuanta coniacului.



Foto: ehowcdn.com

5. Camasa cu imprimeuri

Fie ca vorbim despre dungi, modele abstracte sau geometrice, imprimeurile sunt obligatorii pentru camasa ta favorita din aceasta toamna. Actorul Joseph Gordon-Levitt a asortat o camasa clasica in dungi, cu o cravata cu buline polka.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare