Pentru el

#barbati #roz #haine

Barbatii adevarati poarta roz

Rozul atrage. De ce? Simplu, pentru ca, psihologic vorbind, are un efect calmant asupra omului, complimenteaza aproximativ toate nuantele de piele si exprima incredere dar in acelasi timp si sensibilitate.

De altfel, rozul este preferat de din ce in ce mai multi designeri atunci cand vine vorba de moda masculina. Se asorteaza usor cu aproape toate culorile din garderoba ta, merge de minune cu tonurile de gri, aramiu, negru, navy sau alte nuante de albastru si este adorat de majoritatea femeilor. 

Ca atare, ce zici sa lasi la o parte prejudecatiile potrivit carora rozul este o culoare de femei si in niciun caz de barbati si sa incepi sa porti si tu roz? Noi iti oferim cateva modalitati de a include aceasta nuanta si in garderoba ta.

 

Pulovere

 

Daca n-ai vazut inca filmul „ Brown Sugar ”, trebuie sa o faci macar pentru a vedea cat de bine poate arata un pulover roz pe un barbat. In scena cu petrecerea, actorul Boris Kodjoe este imbracat intr-un pulover la baza gatului din casmir roz si o pereche de pantaloni inchisi la culoare. Un look sexy si foarte stylish care demonstreaza ca un pulover simplu si clasic poate fi o adevarata aparitie.www.blog.mankind.co.uk; www.kinowear.com

 

Camasi de costum

 

Camasile roz pentru costum pot fi cea mai simpla cale de a include rozul in garderoba ta. Pot fi purtate usor la un costum intreg, cu pulovere sau simplu cu o pereche de jeansi sau pantaloni. O camasa roz da viata unei tinute asigurand astfel un look de invdiat.

www.fashionaddictgirl.com; www.blog.suitupp.com

 

Costume si pantaloni

 

Primavara si vara sunt ocaziile ideale pentru a purta costume roz sau pantaloni in aceeasi nuanta, mai ales cele fabricate din materiale usoare precum bumbacul sau inul. De altfel, aceasta este o tinuta perfecta si pentru o petrecere de nunta  in toiul verii.

www.style.catalogs.com; www.esquire.com

 

Accesorii si tricouri

 

Daca nu esti inca suficient de curajos incat sa incerci o tinuta compusa din mai multe articole vestimentare roz,  ia-o usor. Incepe de exemplu cu o cravata, un tricou, o palarie sau o esarfa in aceasta culoare.www.men-fashion-trends.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare