Pentru el

#stil masculin #haine barbati #cum sa te imbraci # silueta barbati

Ajuta-ti iubitul sa se imbrace. Tinute in functie de silueta lui!

Desigur, tu ai deja in arsenalul tau o multime de trucuri de stil vestimentar, de la ce anume ar trebui sa porti pentru a-ti subtia talia la imprimeurile care dezavantajeaza siluetele mai plinute si chiar croielile care te pot face sa pari mai scunda. Cum iubitul tau ar putea fi mai putin versat, iti propunem sa ii dai o mana de ajutor pentru ca el sa isi aleaga tinutele perfect, in functie de silueta lui!

Ce bluze sa poarte daca are umerii ingusti

Alege-i bluze cu dungi orizontale in partea superioara sau cu un imprimeu care sa nu se continue pana in talie. Daca nu esti suficient de multumita de rezultatele imprimeurilor, da-i volum din texturi. Camasile cu umerii din catifea sau raiat sunt extraordinare pentru a da iluzia optica de umeri mai mari.

Cum sa-si echilibreze proportia torsului

Daca are un tors mai scurt decat ar trebui, sugereaza-i sa poarte pantaloni cu talia mai joasa pe care sa ii asorteze la camasi sau bluze cu dungi verticale. Acestea alungesc si subtiaza, asa ca sunt indicate si in cazul in care vrea sa para nu doar mai inalt, ci si mai slab.

Daca, dimpotriva, are torsul prea alungit, alegerile potrivite pentru el sunt pantalonii cu talie inalta si bluzele uni. Sacourile inchise in doi nasturi sunt un must have al acestei configuratii a corpului masculin, intrucat acopera torsul si o parte din coapse si, astfel, nu permit stabilirea exacta a limitelor acestora.

Cum sa isi ascunda kilogramele in plus din jurul taliei

Barbatii au tendinta de a se ingrasa in special in zona abdominala. Ajuta-l sa-si ascunda burtica, sugerandu-i sa poarte anumite culori sau texturi. In principiu, se aplica aceleasi reguli ca in cazul femeilor.

In zona taliei, trebuie purtate culori mai inchise. Opteaza pentru maro, bleumarin, verde inchis si gri si evita monotonia si previzibilitatea negrului. Sacourile inchise intr-un singur nasture subtiaza, mai ales daca acesta se inchide chiar in talie.

Texturile trebuie sa varieze, insa sa nu fie foarte diferite. Combinatiile de jeans sau bumbac cu velur sau catifea sunt cele mai indicate, pentru ca dau fermitate fara a fi rigide si incomode.



Sursa foto: wallpaperdekstoppc.blogspot.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare