Pentru el

#adidasi fake #adidasi originali #adidasi

Adidasi originali sau fake-uri?

Pentru ca sunt mare fan adidasi originali si am sustinut de foarte multe ori ca, daca voi avea destui bani, imi voi face o debara plina de shoesi faini, o sa va spun cateva secrete in articolul asta despre cum sa vedeti daca o pereche de adidasi de la diverse firme sunt originali sau nu.

Stiu ca internetul este plin de oameni care cauta sa insele si de aceea vreau sa vin in ajutorul vostru. Plus ca am vazut zeci de perechi de fake-uri in picioarele multora fie ca erau conversi, Nike sau Adidas. Sau ochelari Ray Ban, casti Beats etc. Dar astazi ramanem la papuci. Nu stiu cata lume foloseste adidasi si cata papuci, dar in zona mea papucii nu sunt adidasi, dar stiu ca prin multe alte parti papuci = adidasi.

Nike:

In primul rand, daca vedeti o reducere mult prea buna si atragatoare la adidasi Nike, de obicei va confruntati cu niste fake-uri. Prea frumos ca sa fie adevarat, gen.

Pe eticheta interoara, toate produsele Nike au un asa numit SKU number. Daca acest numar lipseste sau este diferit de cel de pe cutie, cu siguranta perechea aceea este una falsa.

Citeste mai multe pe daninovac.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului