Pentru el

#moda barbati #curea #cravata #fashion barbati #greseli vestimentare barbati

8 greseli flagrante de stil pe care le fac barbatii

Un detaliu cat de mic pe care nici nu il iei in seamna iti poate ruina toata tinuta. E si cazul barbatilor. Iata cele mai des intalnite greseli de stil in capcana carora pica domnii.

 


1. Camasi cu guler ondulat

In timp, gulerul camasii isi pierde forma initiala, ferma, si devine moale. Cand colturile gulerului incep sa se indoaie luand forma unei barcute, e clar ca timpul pentru o garderoba noua, moderna si eleganta.

2. Pantaloni prea lungi sau prea scurti

Pantalonii trebuie sa aiba masura potrivita si punct! Care e marimea corecta? Simplu! Tivul pantalonului poate ajunge pana la un centimetru de podea, insa in niciun caz nu trebuie sa o atinga.

3. Pielea la vedere



Un tricou cu rascroitura in "V" mult prea adanca arata rareori bine. Fie ca vor sa isi arate parul de pe piept sau pectoralii, aceasta nu este o solutie. In schimb, si combinatiile gresite dintre un tricou si o camasa purtata pe deasupra pot ruina intreaga tinuta a unui barbat.

4. Cravata neinspirata

Cravata care trece de curea sau care ajunge doar deasupra buricului este alegerea cea mai proasta cu putinta. Ca sa aiba masura potrivita, ea trebuie sa atinga partea de sus a curelei.

5. Sosete nepotrivite



Una dintre cele mai flagrante greseli de fashion pe care o fac barbatii este culoarea sosetelor. Trebuie tinut cont ca sosetele albe sunt doar pentru incaltamintea sport, iar cele inchise merg bine cu un costum. Sosetele nu trebuie potrivite la pantofi, ci ele trebuie sa aiba o nuanta apropiata cu cea a pantalonilor.

6. Camasi pe dinafara



O camasa care acopera posteriorul trebuie musai purtata in pantaloni. Pentru un look mai casual, o camasa poate fi purtata peste pantaloni, cu conditia ca lungimea ei sa acopere jumatate din fund, dar sa nu fie mai scurta de atat.

7. Curea nepotrivita

O atentie deosebita trebuie acordata si curelei, care trebuie potrivita cu pantofii. Spre exemplu, un costum bleumarin, cu pantofi negri si curea maro nu este deloc o combinatie buna.

8. Prea mult parfum

Prea mult parfum da mai rau decat deloc. Cei care vor sa miroasa bine trebuie sa stie ca un strop de parfum este suficient pentru a atrage atentia.

Sursa foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare