Pentru el

#pret #costum #recomandari #calitate #cusaturi #eleganta #piese #pieptar #butoni

6 sfaturi care te vor ajuta sa cumperi costumul care ti se potriveste

Pentru orice barbat, costumul reprezinta una dintre piesele de rezistenta in garderoba sa. Daca esti genul care prefera sa imbrace sport si nu te prea pricepi sa iti creezi o tinuta office, te poti ghida dupa sfaturile noastre.

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa cumperi costumul perfect.

1 Cumpara separat piesele costumului

Majoritatea magazinelor iti ofera posibilitatea sa cumperi separat piesele costumului. Astfel, daca pantalonii sunt prea largi, dar croiala sacoului cade perfect pe tine, alege o pereche de pantalonii cu o marime mai mica. Nu mai este nevoie sa mergi la croitor pentru modificari ulterioare si nici nu stai cu grija ca s-ar putea sa iti strice costumul.

2 Fii atent la calitate, nu la pret

Hainele scumpe nu aduc intotdeauna cu sine si o garantie a calitatii. Acorda mai multa atentie detaliilor si alege materiale de calitate, rezistente la multe spalari si care se pot calca cu usurinta.

3 Alege un costum clasic

Cumpara-ti un costum clasic, cu pantaloni cu dunga si un sacou putin cambrat. Pentru ca designerii au conceput costume de zi si costume de seara, poti depasi impasul alegand un costum de culoare neagra, clasic.

4 Cumpara-ti pieptar pentru costum

Alege un costum cu pieptar sau cumpara separat aceasta piesa vestimentara, pentru a obtine un aer rafinat si plin de eleganta. Mizeaza pe materiale confortabile, iar bumbacul este una dintre primele noastre recomandari.

5 Ai grija la cusaturi

Una dintre cele mai mari greseli vestimentare este sa porti un costum descusut sau necalcat. Asa ca ai grija sa verifici cu atentie cusaturile costumului, pentru a vedea cat este de rezistent. Nu uita sa examinezi captuseala costumului, buzunarele pantalonilor si ale sacoului.

6 Verifica butonii costumului

Detaliile conteaza intotdeauna! Chiar daca iti plac croiala si materialul din care este confectionat costumul, risti sa capeti un aer vulgar daca porti butoni de proasta calitate. Opteaza pentru modele care inspira un aer elegant si luxuriant.


Sursa foto:tsgmenswear.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare