Pentru el

#stil #moda barbati #stil masculin # ponturi stil barbati

6 ponturi de stil utile pentru barbati

Aspectul exterior este o preocupare la fel de fireasca pentru barbati, asa cum este pentru femei. Prin urmare, o serie de ponturi de stil utile in aceasta primavara pot face minuni pentru viitoarele tale alegeri vestimentare. Vezi ce sa eviti atunci cand optezi pentru o tinuta anume si cum poti imbunatati unele obiceiuri "nesanatoase" in materie de haine si accesorii.

Regula de aur in stil, indiferent de sex, este sa nu te imbraci niciodata cu lucruri care nu ti se potrivesc. Odata ce respecti acest criteriu esential pentru look-ul tau, urmatoarele ponturi de stil pentru barbati iti vor parea si mai usor de pus in practica.

1. Pantofii barca

Desi sunt confortabili si rezistenti, pantofii barca se numara printre cele mai neinspirate optiuni de stil pe care le ai primavara aceasta. Monotoni si lipsiti de personalitate, iti vor banaliza atat de mult tinutele, incat nicio alta asociere vestimentara nu iti va salva reputatia. Alege modele mai "suple" si mai lucioase, intrucat anul acesta se poarta extravaganta.



foto : timberland6inch.com

2. Blugii colorati

Nu te teme de blugii colorati, daca restul garderobei tale este compusa din nuante neutre. Primavara aceasta, pantalonii din denim in nuante deschise sunt obligatorii, chiar si in materie de moda masculina.

3. Camasa cu imprimeu floral

Camasa cu imprimeu floral iti poate salva stilul mai mult decat crezi, daca o porti in mod corect. Alege un model discret, in tonuri deschise, dar pale, impreuna cu pantaloni kaki si pantofi crem sau bej. Daca esti de regula curajos si apreciezi originalitatea, adauga o palarie fedora clasica si vei arata excelent.



Foto: refinery29.com

4. Geanta de mana

Vrei un look mai rafinat si mai matur? Renunta la ruscsac si poarta-ti obiectele de uz cotidian intr-o geanta de mana pentru barbati, chiar daca nu este un accesoriu foarte popular in randul sexului tare.



Foto: refinery29.com

5. Tricoul polo

Cu exceptia situatiei in care te afli pe terenul de golf, nu mai purta tricoul polo fara sacou. Completeaza-ti tinuta cu o pereche lejera de blugi si opteaza pentru materiale vaporoase, in nuante deschise, pentru zilele foarte calduroase.



Foto: refinery29.com

6. Accesoriile pretioase

Un domn adevarat se imbraca, fara echivoc, ca atare. Accesoriile pretioase iti cresc statutul instantaneu in fata sexului opus, motiv pentru care nu iti permiti sa te debarasezi de calitatile lor. Adauga o batista bine apretata in buzunarul de la piept al sacoului, intotdeauna!



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare