Pentru el

#sport #barbati #accesorii #tendinte 2013 #culori primare

5 trenduri pentru stilul masculin in 2013

Marile case de moda au stabilit tendintele vestimentare pentru 2013, iar domnii au motive de bucurie, deoarece oferta este una extrem de generoasa. Se poarta culorile primare, stilul army a revenit in prim-plan, iar accesoriile nu trebuie sa lipseasca din tinuta.

Descopera care sunt cele mai importante trenduri in moda masculina pentru 2013.

1 Culorile primare

In vreme ce primavara trecuta a fost dominata de tonurile electrizante, colectiile din acest an sunt ceva mai "cuminti". Se poarta culorile primare, iar marile branduri au dat deja tonul in aceasta directie. Fie ca optezi pentru o jacheta, pantaloni sau tricouri, creatiile Lacoste, Nautica sau Michael Cross sunt realizate aproape exclusiv in culori simple, primare.

2 Stilul army

Sacourile militare de culoare kaki, butonii aramii sau pantalonii-camuflaj sunt elemente-cheie din garderoba masculina pentru 2013.

Stilul army poate fi in permanenta reinterpretat, astfel incat optiunile tale sunt multiple. Fie alegi un singur element de acest fel pe care sa il porti in tinuta ta, fie te imbraci army din cap pana in picioare.

Daca iti place sa afisezi o imagine nonconformista, imbraca o pereche de pantaloni voluminosi, bocanci si catarame si insigne din tabla.

3 Accesoriile-neon

Designerii mizeaza pe forta accesoriilor pentru animarea oricarei tinute. Poarta un ceas voluminos verde-neon, niste sireturi colorate sau o pereche de ochelari statement pentru o tinuta urbana.

Totusi, accesoriile de acest fel nu sunt pentru toata lumea, ci numai pentru cei carora le place sa fie observati, controversati si copiati.

4 Tinutele sport

Designerii au surprins foarte bine stilul casual-sport si se intrec in creatii surprinzatoare, care capteaza aspectul sportiv, fara sa te trimita neaparat in sala de fitness.

5 Dungile

Costumele si accesoriile celor de la Gucci, National, Dolce & Gabbana sau Tommy Hilfinger aduc in prim-plan detaliile si imprimeurile cu dungi. Pentru a pastra eleganta si rafinamentul unei tinute cu dungi, ai grija sa nu combini mai mult de doua elemente cu imprimeu dungat.



Sursa foto:thebestfashionblog.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare